Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnék olyan nőt,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan nőt,aki nem csak alkalmi összejárást akar?

Figyelt kérdés

Nemtom, hogy csak én járok így, vagy teljesen felfordult a világ, de nem nagyon találok olyan nőt, aki tényleg komoly kapcsolatot akarna.

Lehet, hogy nem ez a jellemző a legtöbb férfira, de nekem komoly érzelmi összehangolódásra van igényem, mielőtt lefeküdnék valakivel. Amíg nincs meg egy erős lelki kapocs,addig nem is vágyom szexre az illetővel bármennyire is jól néz ki.

Mostanában akikkel randizom, jellemzően csak alkalmit, kalandot,barátság extrákkalt, érzelemmentest viszonyt keresnek. Többségüknek nincs nagyon ideje, rohannak ide-oda, túlóráznak, és csak arra vágynak, hogy munka után heti 2-3 alkalommal legyen valaki, akivel megisznak egy üveg bort és ágyba bújnak vele. Volt néhány lány, akikkel megpróbáltam belemenni ilyen 'kapcsolatba',de nekem ez valahogy nem ment, szenvedtem az ilyen érzelemmentes rideg helyzetekben. Önmagában nem zavar ha valakinek nincs sok ideje, a heti néhány találka is teljesen jó, ha a másik megismeréséről,egymásra hangolódásról szól, nem pedig csak nyersen fizikai szükségletek kielégítéséről. Viszont a többségnek úgy veszem észre, hogy ha választhat mivel tölti azt a kevés szabadidőt, akkor inkább a fizikai együttlétre van igénye.

2022. máj. 14. 22:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

#10: Aham. Áruld már el, hogy a kitalált mesevilágodban, mennyi is pontosan ez az idő?

"Van aki úgy képzeli el a komoly kapcsolatot, hogy először csak szexelnek,aztán majd abból alakul ki, én viszont nem ilyen vagyok."

Jajj, de cuki vagy, hogy a férfiakra jellemző viselkedést próbálod a nőkre húzni! :D

2022. máj. 14. 22:38
 12/30 A kérdező kommentje:

Férfiból is nőből is van ilyen is olyan is, én csak a tapasztalataimat írom le,aztán mindenki azt hisz el,amit akar.

Nincs egy ilyen konkrét idő, egyszerűen csak ha már elég jól ráhangolódtam a másikra akkor érzem, hogy vele akarok lenni,amíg nem bízom meg benne teljesen addig nem szívesen bújok ágyba vele.

2022. máj. 14. 22:46
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, én hiszek neked.

Szerintem az a baj, hogy te valamilyen nagyvállalati + nagyvárosi közegben ismerkedsz. Kajak csak olyan nőkkel találkozol, akik karriert építenek, akiknek a munka ennyire fontos? Keresgélj más típusú nők között akkor. Akik nem a munkájuknak élnek és akiknek nyugisabb az életvitele.

2022. máj. 14. 22:47
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nincs egy ilyen konkrét idő"

Na, majd legközelebb kitalálsz a mesedélutánodhoz valami konkrétumot! :D Azért ezzel így szépen megtartottad, hogyha valaki ráakad a horogra, belökhesd, hogy nem akarsz sokat várni a szexel.

2022. máj. 14. 22:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen, Budapesten élek és egy nagyvállalatnál dolgozom, és az ismertségi körömben is a többségre ez a jellemző.
2022. máj. 14. 22:50
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Úgy bírom, hogy amikor az a kritika éri a férfiakat, hogy csak szex kell nekik, akkor hatalmas elánnal verik földhöz magukat, hogy nem, mert a szeretet, a törődés, a melegség... Aztán valaki elmondja, hogy neki a szex csak másodlagos egy kapcsolatban, és rögtön kikiáltják hazugnak.

Annyira toxikus ez a folyamatos hazudozás. Legalább következetesen beleállnátok valamelyik álláspontba, de nem...

2022. máj. 14. 23:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
#16: Ki a fene mondta, hogy a ferfiaknak csak szex kell ennel a kerdesnel? :O
2022. máj. 14. 23:15
 18/30 anonim ***** válasza:
40%

17

Ennél a kérdésnél senki, de máshol számtalanszor előkerült ez a motívum, és mindig le lett ugatva az, aki felvetette.

2022. máj. 14. 23:17
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
#18: Ugye latod, hogy itt egyaltalan nem errol van szo? Nem veletlen nem tud konkretumokra valaszolni a kerdezo.
2022. máj. 14. 23:21
 20/30 anonim ***** válasza:
95%
Mert milyen konkrétumra lennél kíváncsi? Mondja azt, hogy pontosan 27 napra és 14 órára van szüksége? Nekem ez kevésbé lemne hihető.
2022. máj. 14. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!