Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetek a srácnak, ha kint vannak még a fotók az exevel?
Eddig tényleg úgy tűnik, hogy érdemlem nagyon is, nagyon cuki messengeren is, sokat kérdez, figyelmes, stb, egy rossz szavam nem lehet rá. (Nincs még semmi konkrét kimondva köztünk)
Ugyanakkor zavar az, hogy kint vannak az egyik exével közös képek Instagramon és Facebookon is... Ráadásul tök régiek, 2017-esek. Nem kérdeztem rá, de nagyon gyanúsnak találom, hogy még mindig nem törölte őket.
Arra is gondoltam, mi van,ha még mindig meg van az a lány, de azért nem gondolnám, mert megosztja a napjait, hogy miket csinál, képeket küld, nem tűnik el. Azért ilyen esetben biztos lenne olyan, hogy nem válaszolna vagy 3 napig.
De ha meg még fontos neki, nincs túl rajta, akkor miért ilyen velem? Ezt nem nagyon értem. Mármint, egyáltalán nem a szexre megy, az volt már, azóta is ugyanolyan normális.
29 a srác.
Facebookon még nekem is kint van azzal az exemmel a közös képem akivel 20 évesen voltam együtt🤣
Azóta 29 vagyok , van férjem, gyerekem.
De őszintén soha nem is volt eszembe az a kép. Másrészt szép emlék.
Én nem szoktam törölgetni még a telómból se nagyon a képeket
Szerintem semmi jelentősége
Szerintem nekem még valami gimis cucc is kint van. XD
Sokan vannak, akik nem foglalkoznak ezzel, vagy úgy vannak vele, hogy nem rossz viszonyban váltak el, tisztelik annyira a másikat, hogy nem törlik mindenhonnan.
Tesómnak is kint vannak a képek az exfeleségével, jó, az más dolog, de nem törli, csak mert elváltak és új barátnője van. Ő a gyereke anyja.
Ez nem tiszteletrol szól. Ha egy kapcsolat lezárul, és megszakítjak a felek a kapcsolatot, az nem tiszteletlenseg, hanem egészséges lezárás és továbblépés.
Nem gond, ha vannak közös képek a telefonon/számítógépen, de ne legyen kint a közösségi oldalon, mert nincs ott helye a továbbiakban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!