Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha egy lany bejon, azonnal reagaltok ha ir?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki konretan barmikor fel perc alatt visszairt valamint barmikor hivom kb azonnal felveszi... Ez jelenthet valamit?2022. máj. 14. 16:52
1/4 anonim 

válasza:

Nyilván pioritás. De azért azonnal nem, nehogy elbízza magát🤣
2/4 anonim 

válasza:

Sokaig ilyen voltam ha nagyon erdekelt a masik, de annyira kontraproduktiv volt, hogy kenytelen vagyok inkabb akkor is kevesebb erdeklodest mutatni, ha valoban erdekel a lany.
Valoszinuleg bejossz neki.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem csak annyit, hogy sokat van nála a telefonja. Nálam is mindig nálam van a telóm, így ha valaki ír rögtön látom. Szerintem etesetben inkább a teló élvez prioritást és nem te.
4/4 anonim 

válasza:

Senki nem ír neki csak te.. gondolom luzer .hamar rá unnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!