Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel az intelligencia genetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel az intelligencia genetikailag meghatározott, ès kb. ugyanaz marad gyerek ès felnőttkorban is, akkor nem lenne reális megmèrni az intelligenciáját annak, akitől gyereket akarunk?

Figyelt kérdés

A hagyományos válasz erre az, hogy nem az IQ a lènyeg. Meglehet, hogy így van, valójában azonban lènyegesebb, mint gondolnánk.

Lásd itt:

[link]

2022. máj. 13. 21:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Magasat*

Bocsánat, gyorsan írtam telefonról.

2022. máj. 13. 21:42
 12/40 anonim ***** válasza:
64%

7# re ment 10. Kommentem

Lusta vagyok összeszedni megannyi mindent amiben a gyerekek boven okosabbak mint a felnottek.

Pl nem isznak nem drogoznak..

Pl átadják az ülést a buszon

Pl köszönnek ha belépnek a boltba

Pl tudnak megbocsájtani

Pl nem rasszisták

Néha nagyobb bolcsességeket mondanak mint amit a felnottek tudnának

2022. máj. 13. 21:43
 13/40 A kérdező kommentje:

Gondolom alapvetően sikeres lettèl az èletben, nem?

Ha másèrt nem, annak örülhetsz, hogy jó intelligenciàt örököltèl tőle.

2022. máj. 13. 21:43
 14/40 A kérdező kommentje:

Semmi baj

2022. máj. 13. 21:47
 15/40 anonim ***** válasza:
82%

Sikeresnek nem mondhatom magam, még 20 éves sem vagyok, de van már pár felsőfokú nyelvvizsgám és tanulmányi eredményem amire büszke vagyok.

S hogy miért történt?

Mert édesanyám nevelt fel aki pénzt időt és energiát szánt rám. Mert ő nem hagyott el gyerekként engem, ahogy apám.

Tehát a "tehetségem" oka az, hogy anyám minden segítséget (anyagi és szellemi) megadott nekem.

De azért apám szereti verni a mellét, hogy milyen okos gyereke van.

De arról fogalma sincs, hol élek vagy egyáltalán hány éves vagyok.

Röviden.

Nyilván nem minden magas IQ-val rendelkező férfi ilyen, csak az én esetem nagyon elrettentő.

2022. máj. 13. 21:48
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligencia korhoz is viszonyított. Simán lehet 10 évesen 150-es IQ-d, 30 évesen pedig 100.
2022. máj. 13. 21:54
 17/40 A kérdező kommentje:

Meglehet, hogy így van, de a tèma szemszögèből a felsőfokú nyelvvizsgáidat talán az IQ-nak köszönheted ennyi idősen, mert gyorsabban tanultál. Ès mivel az IQ kitart az èlet vègèig, ezèrt a szakmai sikerekre is esèlyes vagy.

Nyilván a jellem is fontos, de akkor is, intelligensebb embernek nagyobb esèllyel születik okosabb gyereke, aki sikeresebb lehet.

2022. máj. 13. 21:57
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Az intelligencia nagyrészben NEM genetika. Persze, az is fontos, zseninek pedig valóban születni kell, de itt most egyrészt azért átlagemberekről van szó, másrészt a zseniség sem öröklődő dolog.

Szerintem ez a kérdés szimplán bullshit.

2022. máj. 13. 22:32
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Neked kérdező spermabank való , vagy izzadt válogatás és randik sorozata

Amúgy a legfrissebb tanulmányok szerint csak a nő iqja számít

2022. máj. 13. 22:34
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy pl felelem az injekciótol. Bíztatasra képesek lekuzdeni a saját felelmeiket. "

Nem, hanem hisznek a szüleiknek, bogy jön ide? Igen idióta példa. Egy gyerek még ki is ugrana, mert nem tudja felmérni a helyzetet, nem ismeri a következményeket.

2022. máj. 13. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!