Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet igazabol bejon nekem?

Figyelt kérdés
Van egy srac akit nemreg ismerek. Eleg joban lettunk, nagyon oszintenek es kedvesnek tunik. Alapvetoen nem jon be, nem tartom vonzonak. Tegnap este egy iszogatas utan hazakisert, amibol az lett hogy leultunk egy padra beszelgetni. Elojottek eleg mely temak es elkezdtem valamiert sirni. Annyira aranyosan reagalt, es ahogy megolelt meg beszelt hozzam, annyira megnyugtatott. Jelenleg nem tudom eldonteni hogy reszeg voltam/nagyon maganyos vagyok/tenyleg bejon :D 21L
2022. máj. 13. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erzekeny vagy, semmi mas
2022. máj. 13. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Alapvetoen nem jon be, nem tartom vonzonak."

Ha ebből a mondatodból nem sikerült megállapítani az elég szomorú.

2022. máj. 13. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj. Szimplán boostolta az egódat, hogy foglakozott veled. Hagyd békén, mielőtt elkezd többet érezni.
2022. máj. 13. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha van rajta túlsúly akkor semmiképp ne adj neki esélyt.
2022. máj. 13. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nem tudod mit érzel, akkor ki tudja?!

Csak őszintén közelíts hozzá, tudjon róla hogy még nem tudod mennyire jön be neked. És nem biztos, hogy tartós kapcsolat lesz belőle!

Próba nélkül nem tudjátok mi lehetett volna.

2022. máj. 13. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonlóban. Nem jött be, személyiségre sem az a típus akivel kapcsolatot akarnék, meg úgy karakterre sem, de egyébként nagyon kedveltem, szerettem a társaságában lenni.

Láttam rajta hogy tetszek neki és egy időben azt vettem észre magamon hogy várom hogy megnézzen, hogy lássan rajta ezt stb. Felmerült bennem hogy arról van-e szó hogy nekem is tetszik-e de közben meg akárhanyszor belegondoltam mindig az jött hogy nem.

Már tudom hogy csak tetszett a figyelem, tetszett ahogy rám néz, jól esett az önbecsülésemnek plusz egy másik férfi miatt voltam padlón így pluszba jól esett jogy valaki meg így néz rám.

Nem ő tetszett hanem ez a fajta figyelem.

2022. máj. 13. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen férfiakat csak sajnálni lehet, mert annak ellenére hogy támogatják, és foglalkoznak a nővel viszonzásként nem kapnak cserébe semmi. (Mondjuk ebben az esetben egy helyes csajtól egy jó ölelés nagyon jól tud esni az ember lelkének)
2022. máj. 13. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

#7 Abban az esetben talán jól esik, de utána annál nagyobb a keserűség. Főleg mikor az ember rájött, hogy csak egy egopolír volt a csajnak.

Nekem volt dolgom ilyen csajjal, mint a kérdező, de soha többet. Amikor füttyentett mentem, mint egy kiskutya. Emlékszem, egyszer elhivtam valahová, majd írt, hogy én mit gondolok, mit akarok tőle?! :D Az ilyen nőket messziről kell kerülni az első jelnél, mert komoly önbecsülés-leépülést okozhatnak.

2022. máj. 13. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 "Amikor füttyentett mentem, mint egy kiskutya."

Ha celebként kezelsz egy nőt, akkor ő rajongóként fog kezelni téged.

Ez kb olyan mintha odamenné egy híres nőhöz autógrammot kérni, utána pedig elhívnád valahova. :D

Természetes a reakciója.

2022. máj. 13. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, abszolut adom, ma már én is így látom.
2022. máj. 13. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!