Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sok olyan nő akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok olyan nő akik ismerkednek, de igazából semmi komolyat nem akarnak? Miért szórakoznak a másikkal?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem feltétlenül szórakozás. Nekem is volt olyan, hogy első ránézésre szimpatikus volt a pasi, aztán amikor jobban megismertem rájöttem, hogy nem egymást keressük. Mondjuk én ezt őszintén el is mondtam.

De ez nem szórakozás, én is komoly kapcsolatot kerestem, csak nem akárkivel.

2022. márc. 20. 17:36
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert megtehetik, miért ne tennék?
2022. márc. 20. 17:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem erre gondolok.

Hanem mikor van egy kezdeti kapcsolat és én többet szeretnék, pl összeköltözést akkor átmennek patópálba és csak húzzák az időt. Vagy elkezdenek feltételeket tamasztani ehhez és ha ezt megteszi az ember akkor jön az újabb és újabb feltétel hogy majd akkor ha ez és ez lesz... stb

2022. márc. 20. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Szórakozni azzal lehet aki hagyja magát! Mindegy, hogy férfi vagy nő az illető.

2022. márc. 20. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, mennyi idő után akarsz összeköltözni egy nővel?
2022. márc. 20. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

Megbolondította őket a sok választási lehetőség. Ők se tudják most mit akarnak, mert mindig jöhet a jobb.

Ez az online társkeresésnek köszönhető. Dehogy könnyíti meg a társkeresést.

2022. márc. 20. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

Így van, nőkre "rossz" (ez nézőpont kérdése ugye) hatással van az online világ. Nagy poolból kiszelektálja mindegyik nő kb. ugyanazt a halmazt majd végigdugatják magukat velük. Mielőtt bárki vitatkozna, ugyan kevés publikus Tinder statisztika van fenn, de egyértelmű, hogy a nők 1 nagyságrenddel több randihoz jutnak és sokkal több alkalmi szexuális kapcsolatot létesítenek, mint a férfiak. Ez úgy lehet, hogy nők a férfiak egy kis halmazával (kb. ugyanazokkal) mennek el. Azt meg gondolom mindenki kitalálja, hogy nem a PhD fokozatok száma alapján válogatnak a nők ;).

2022. márc. 20. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos ki kell ábrándítsalak, a közös életnek vannak feltételei, mind a két fél részéről. Ha neked minden nőven ugyan ott akad el a dolog, akkor lehet, hogy valamit nem jól csinálsz. Pl túl hamar össze akarsz költözni, rájuk telepedsz, stb.
2022. márc. 20. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
A noket az erzelmeik befolyasoljak tobbnyire. Tehat ha olyan erzelmeket valtasz ki beloluk, akkor akar tuzbe is mennek erted. A problema, hogy nem ilyet valtasz ki. Minimum felemas erzelmek lehetnek. Pl menne veled, de eszebe jut, hogy a multkor leugattad a boltban. Emiatt hezitalni fog. En azt se gondolom, hogy az erzelmi biztonsagot megkapjak toled. Egyertelmuen van a viselkedesedben valami, ami ovatossagra inti oket. Lathatoan nem vagy a tudataban, hogy mi is ez. Kerdezz ra, a legtobbszor el szoktak mondani.
2022. márc. 20. 19:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi történik szakítás után ezekkel a nőkkel? Ha utána összeköltöznek valakivel, akkor nem velük volt a baj.
2022. márc. 24. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!