Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg így működik?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, a kérdés nem rólam szól, hanem arról, amit az ismerettségi körömben tapasztaltam. A nemek mindegy, mert azt látom, hogy mindkét nemre jellemző.

Tehát, az illetőnek aki társat keres, vannak teljesen normális, alap elvárásai, amik hétköznapiak, nincs bennük semmi kirívó, teljesíthetetlen. Nem találnak ilyen párt. Alább adják az elvárásaikat, de akkor sem. A vége pedig 2 lehetőség: vagy egyedül maradnak inkább életük végéig, vagy (és ez a gyakoribb) olyan szinten leadnak az elvárásaikból, hogy már kb bárkivel beérik. Így járt egy 40 éves ff ismerősöm, akinek volt egy sikertelen házassága még nagyon fiatalon, aztán sok alkalmi kapcsolat fiatal hölgyekkel,majd alkalmi kapcsolat fizetős prostikkal, majd kapcsolat tanulatlan buta, nagyon csúnya roma nőkkel akik sorra meglopták, most pedig egy éve van kapcsolatban egy 65 éves nővel. Azon gondolkodtam, hogy a mai világban az alapvető elvárások is sokak a többségnek, és csak akkor találnak az emberek párt, ha lényegében semmilyen elvárásuk nincs? Ti hogy látjátok ezt, mit tapasztaltok?

2022. máj. 13. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Mindenki azt várja el amit nyújtani tud.

Szóval ha a férfi egy 175 cm 100 kg , akkor nőbe egy 165 / 80 alatt ne is gondolkodjon.

2022. máj. 13. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerőseim többsége normális kapcsolatban él, nem igazán látom azt amit írsz.
2022. máj. 13. 10:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért a kinézetben gondolkodsz? Tök mindegy emberileg milyen a másik, lényeg hogy külsőre jöjjön be? Nem felszínes ez így kicsit?
2022. máj. 13. 10:11
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es én a mai értékrendekről beszélek. Régebben nem volt ez a nagy lazaság, most ahogy látom kb az az elvárás, hogy mondj le minden még az alapvető elvárásaidról, igényeidről is.
2022. máj. 13. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ott sántít a dolog, hogy ha a 40 éves férfi ismerősöd normális, átlagos, viszonylag ápolt és rendezett anyagi körülmények közt él (értsd: nem egy lerobbant albérletben tengődik minimálbérért), akkor a hozzá illő 35-40 körüli normális, átlagos, viszonylag ápolt, rendezett anyagi körülmények közt élő nők kikkel járnak? Vagy ők is egyedül vannak?

Nem provokáció, csak tényleg érdekel, hogy hogy gondolod.

2022. máj. 13. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem teljesen értem, mire írtad. Biztos nekem szántad?

Huszonéves vagyok, a huszonéves korosztályra gondoltam, nem arra amikor öregapám udvarolt legénykorában....

(#2)

2022. máj. 13. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts. Az ismerősöd szépen lecsúszott, ami, ha a kalandozásnál még nem volt egyértelmű, prostiknál már az lehetett volna
2022. máj. 13. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkét nemnél ez a helyzet, akkor csak az a probléma, hogy a normálisak nem találják meg egymást és túl hamar leadják az igényiket. feltételezve, hogy amit írtál az igaz.
2022. máj. 13. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért az emberek többsége olyan nagyon nem szokott engedni az elvárásaiból.

Ahogy az általad leírt ismerősöd példája is mutatja vannak kapcsolatfüggő emberek, akiknek minden mindegy, csak legyen valaki mellettük, mert egyszerűen nem tudnak egyedül létezni. Ha valaki egy-két évig egyedül van, és úgy keres párt, az nem azt jelenti, hogy ez az élete végéig így marad. Csak egyesek rettegnek az egyedülléttől, és ezért bárkivel beérik. De a nagy többség azért nem így gondolkodik.

Persze azon is múlik hogy ki milyen környezetben él, nem mindegy hogy egy zsákfaluban próbál e ismerkedni (ahonnan nem akar elköltözni) vagy a fővárosban él, mert ott jóval több a lehetősége olyan embert találni aki megfelel az elvárásainak. De attól hogy valaki eléri a 40 éves kort és normálisan gondolkodik (megfelelő intelligenciával rendelkezik), az még találhat számára megfelelő párt, úgy hogy nem süllyed ilyen mélyre mint az ismerősöd. A nagy többségnek sikerül is.

2022. máj. 13. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon sokan beérik azzal, ami jut, hogy legyen végre valaki. Vagy egyedül maradnak.

De, azért ott van a másik véglet is, akiknél megvan minden és elvárhatnak bármit. Meg azok is, akik pár dolgot benyelnek és cserében minden más vágyuk teljesül.

Az meg, hogy mi alap elvárás, embere válogatja... Én pl. elmondtam több női ismerősömnek is az "alapvető" elvárásaimat, de azt mondták, hogy ilyet nem fogok találni. Nekem nem extra dolog a jó önismeret, jó kommunikáció, hűség és még sorolhatnám, de tényleg nem találni ilyet.

2022. máj. 13. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!