Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy át sok férfi mogorvába hirtelen miután nem jön össze neki a nő?
Aki itt ösztönlényezik, az talán nem az ösztönei alapján választ társat? Aki az ösztöneid szerint rossz, azzal miért akarnál barátkozni? Megmondom: Hogy fenyegethesd azokat, akiket férfinak tekintesz, hogy ha nem csicskulnak be, akkor megcsalás lesz.
Amikor a nők utána a "nem tudom, hogy történhetett, mi ütött belém, nem is értem magam" szöveget veszik elő, akkor meg még ők vannak sajnálva.
30-as.
Ahhoz nem kell ösztönlénynek lenni, hogy van egy lány, akivel nagyon jó a kapcsolatod, az iránt többet kezdj el érezni. Főleg, hogy a kérdező esetében a lány elméletileg fel is néz a srácra és nem akarja elveszíteni a társaságát. Főleg, ha a lány amúgy szingli és mondjuk párkapcsolatot is szeretne, keresne. Ez egy nagyon nehéz helyzet és sokszor tényleg az a legjobb, ha eltávolodnak egymástól a felek, legalább addig, míg a másik, vagy mindketten találnak valakit, aki többet is akar tőlük. A jó, baráti viszonyt azután is könnyen felidézhető, újrateremthető.
#14: TÖkéletesen prezentáltad a frusztrált, minden megsértődő, komplexusos pasi hozzáállását.
De, rengeteg férfias férfi nem vonz. És mi köze a tiszteletnek a kinézethez? Attól, mert jól néz ki valaki, nem kell tisztelni.
33-as: szerintem te mondogattad itt nekem ma többször is, hogy nem érdemes ezekkel vitatkozni :D mostmár én is csak ezt tudom neked mondani: hagyd őket a francba.
Had mérgelődjenek itt egy kupacba.
"A visszautasítás megalázó,"
Nem, nem az a megalázó, hanem az a megalázó, hogy azt hiszed, a másiknak ugrania kell, csak mert te kinézted magadnak, és úgy akarod levenni a polcról, mint egy doboz mosóport. Na ez a megalázó, nem a visszautasítáds.
32
Ezzel nem is lenne semmi probléma, megtörténik. De egyesek itt azt állítják, hogy ELEVE nem hajlandóak barátkozni egy nővel.
Lefordítom: dugás nélkül számukra ELKÉPZELHETETLEN, hogy egy kellemes, emberi kapcsolat kialakítsanak egy nővel, mert a nő csak arra jó, hogy megdugják.
Emellett igen, aki képtelen elviselni, hogy visszautasítják, felrúg egy barátságot, mert a másik fél nem akar többet... Nos tényleg nem vagyok nagy véleménnyel az ilyenekről.
38.
32-es vagyok. Ahogy a válaszomra érkezett értékelésből látom, más sincs igazán nagy véleménnyel erről a sajnos valós szituációról. :D Viszont érthető valahol ez is. Párkapcsolati téren sokszor el kell nézni azt ha valaki a farkára, vagy a puncijára hallgat.
szerintem sincs igaz nő-férfi barátság.
egy férfi csak olyan nőhöz közeledik aki vonza szexuálisan, és ha még eleinte barátságnak is indul, idővel 100 hogy több lesz belőle a férfi részéről, mivel a személyiségét is megkedveli a csajnak,
tehát szerelem lesz a dologból.
persze kivételek mindig vannak, de szerintem az esetek 98%-ában ez a hejzet heterók esetében.
illetve ilyen távoli "barátság" előfordulhat
mikor ritkán találkoznak és beszélnek a felek.
szerintem azért ment át mogorvába a csávó, mert próbál távolságot tartani.
csak egy mazochista tartaná ugyanúgy fent a kapcsolatot.. szar dolog az egyoldalú szerelem, úgy meg pláne ha végig kell néznie hogy mással összejösz, és nem vele vagy boldog, végighalgatni ahogy ömlengsz a másik srácról, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!