Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy át sok férfi mogorvába hirtelen miután nem jön össze neki a nő?
"Kedvelhetsz olyan embert, akit nem tartasz férfinak, de nem tisztelheted"
Mi van? Mégis mi köze a tiszteletnek ahhoz, hogy nem akarok valakivel intim kapcsolatba kerülni? :D
12-es:
Ez a kategória gyakorlatilag az ösztönlényeké :D szóval igen, ők komolyan gondolják amit írnak.
Van valódi férfi-nő barátság akkor, ha az egyik fél meleg, vagy nem néz ki jól.
Az nagyon ritka lehet, amikor jól kinéző emberrel csak barátkozni akarnak.
#12:
"Amúgy komolyan ennyire primitívek az emberek, hogy képtelenek valódi férfi-nő barátságra?"
Pl. ez alatt a kérdés alatt a férfiak vallják magukat képtelennek, és férfiak írják általában véve "a" férfiakról ugyanezt.
#14:
"Olyan nincs, hogy egy férfias férfi nem vonz egy heteroszexualis nőt."
De van.
18
Veled szerintem a nomrális férfiak sem barátkoznak. :DDD
Lehet személyeskedni, meg játszani a naívat. Nincs őszinte és közeli barátság férfi és nő között. A nők azért tartják ezeket a herélt pincsiket, hogy udvaroljanak nekik és kiszolgálják, cserébe néha dobnak nekik valami reménykeltő morzsát.
A másik eset, amikor a pasit, vagy pasijelöltet akarják féltékennyé tenni. Ennek érdekében néha még le is fekszenek velük, aztán előadják a jajj nem tudom, mi ütött belém, én se értem magamat című drámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!