Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatnám el, hogy a volt barátnőm egy nálam minden téren sokkal jobb férfit talált magának?
Tudom, hogy ez meglehetősen önzőnek hangozhat annak ellenére, hogy már néhány hónapja szakítottunk.
Szerettük egymást, mégsem működött a kapcsolatunk. Nem váltunk el haragban és megérdemli, hogy boldog legyen. Mégis...
A napokban tudtam meg, hogy kapcsolatban van. Az új pasi képek és adatlap alapján minden téren jobb mint én. Megnyerő külsővel rendelkezik. Magas, izmos, jóképű. Lecsekkoltam a Linked in profilját is.Sokkal jobb pozícióban dolgozik, nálam lényegesen jobban keresve.
Tehát küllem, intelligencia, stílus és anyagiak terén is messze jobb mint én. Tudom, hogy ez gyerekes vagy egyenesen szánalmas, de rettenetesen frusztrál. Bármilyen energiát fektetnék magamba, nem lehetek olyan kaliberű férfi.
Hogy lehet ezt elfogadni? Megállás nélkül ezen kattogok, pedig nem a múlttal és mások életével kellene foglalkoznom, de ha egyszer képtelen vagyok megbékélni... 30/F
Gondolom csak ilyen pótlék voltál őnagyságának, most megtalálta a nagy ő-t, de nem kell sokat várnod, ki lesz dobva.
Ez a menetrend mindig.
Nagyon sajnálom, nem lehet könnyű.
Nekem ebből a szempontból szerencsém van, mert a volt párjaim tudják hogy nagyon nagyon nehezen találhatnának tőlem jobbat, így ezzel a lelki teherrel nem kell szembesülnöm.
#8: Hasonlóan voltam, én is ezt gondoltam. Szakítás után a csajszi pár hónappal már randizgatott. A srác jobban állt sok dologban, a csajt csak átvágta, dobta. A csajjal ez párszor megtörtént, nekem meg olyan randijaim voltak, hogy na...
Aztán, hoppá, kifogtam az egyik leggyönyörűbb lányt. Az exem meg egy bénább srácot. Aztán, néha írogat, hogy sajnálja, újra találkozna velem és hasonlók. Persze, már nem érdekel, de az elején rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!