Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadhatnám el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadhatnám el, hogy a volt barátnőm egy nálam minden téren sokkal jobb férfit talált magának?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez meglehetősen önzőnek hangozhat annak ellenére, hogy már néhány hónapja szakítottunk.

Szerettük egymást, mégsem működött a kapcsolatunk. Nem váltunk el haragban és megérdemli, hogy boldog legyen. Mégis...

A napokban tudtam meg, hogy kapcsolatban van. Az új pasi képek és adatlap alapján minden téren jobb mint én. Megnyerő külsővel rendelkezik. Magas, izmos, jóképű. Lecsekkoltam a Linked in profilját is.Sokkal jobb pozícióban dolgozik, nálam lényegesen jobban keresve.

Tehát küllem, intelligencia, stílus és anyagiak terén is messze jobb mint én. Tudom, hogy ez gyerekes vagy egyenesen szánalmas, de rettenetesen frusztrál. Bármilyen energiát fektetnék magamba, nem lehetek olyan kaliberű férfi.

Hogy lehet ezt elfogadni? Megállás nélkül ezen kattogok, pedig nem a múlttal és mások életével kellene foglalkoznom, de ha egyszer képtelen vagyok megbékélni... 30/F

2022. máj. 11. 20:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, attól hogy te még lecsekkelotad az messze nem jelenti azt hogy a való életben is annyira jó.

Tudom hogy egyszerű mondani, de próbálj nem fogalkozni velük ne nézegesd őket sehol tiltsd le a lányt mindenhonnan.

Az idő majd úgyis megoldja.

2022. máj. 11. 22:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen állapot ispiràlja a férfit hogy minden téren javítson magán.

Használd ki és lépj , vagy pocsèkold el és legyél ugyanaz aki most is vagy

2022. máj. 11. 22:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Már leptem, de azzal tisztában vagyok, hogy bármennyit is foglalkozom magammal, nem leszek olyan kaliberű. De ez van...Abból kell főznöm, ami van.
2022. máj. 11. 22:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi értelme hogy ezen siránkozz.. egy ferfiben nem a világ ha nem kigyúrt és top 10-es macho, ellenben bőven kompenzálja ha magabiztos, férfias, határozott, kedves, humoros, szóval számos pozitív tulajdonság mellé bőven többet ér mint egy helyes pofi önmagában.

Itt kezdődik az ember nálam, és az, hogy meg tud e fogni valaki, de tudom h feleslegesen tépem a számat… Azért leírtam.

Amit leírtál az puszta felszínesség, persze értem h most elég lent van az önbizalmad, de ez nem építő amit most csinálsz.

A kereset sem minden. Érdekes, nekem sosem jöttek be a túl jó pasik, es nem vagyok egy csúnya nő, azért észre vesznek…

Inkább próbálj meg azon dolgozni magadon, amin tudsz, de ne azért h exed aktuális párjával hasonlítgasd össze magad.

2022. máj. 11. 22:55
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

"Ennek semmi értelme hogy ezen siránkozz.. egy ferfiben nem a világ ha nem kigyúrt és top 10-es macho, ellenben bőven kompenzálja ha magabiztos, férfias, határozott, kedves, humoros, szóval számos pozitív tulajdonság mellé bőven többet ér mint egy helyes pofi önmagában."

Nőként írtad ezt, ugye? :D

Nem, ezek nagyon nem kompenzálják azt, amit hiszel.

2022. máj. 11. 22:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még senki sem jobb, vagy rosszabb, ne máshoz hasonlítsd önmagadat. Idővel minden alakul.
2022. máj. 12. 00:59
 17/24 anonim ***** válasza:
47%

Mi azért mentünk szét ex nőmmel, mert egy 10 évvel idősebb faszival kezdett el rengeteget beszélni, néhol titokban.

A csávókát fel is hívtam, közölte velem, hogy be próbálkozott nálam stb meg jobb lenne nekünk egymás nélkül.

Most szét mentünk.

Napi szinten beszélgetnek, el járnak iszogatni sztem nem sokk kell, hogy el jussanak az ágyig is

Viszont akkor is azt mondom, hogy majd a karma rendezi.

2022. máj. 12. 07:24
 18/24 anonim ***** válasza:

15/

Szerintem meg te pont nem tartozol abba a férfi szegmensbe, aki kompenzálni tudná, hogy átlagosan néz ki. Nem egy pasit ismerek, aki simán szerez magának nőt és nem egy adonisz. Nem egy nőt ismerek, aki simán összejön átlagos srácokkal mert brutál vonzó a kisugárzása, magabiztossága, humora, és nem egy nyuszi, hanem tud beszélni.

Úgy írod, mintha te beleesnél ebbe a csoportba, pedig akkor nem írnál ide ilyen ökörséget, hogy ez nem létezik, meg nem akarnád megmondani nekem, hogy én kihez vonzódtam eddig, milyen pasikhoz. Igen, biztos csak kamuból irkálom, szerintem dőlj is a kardodba és feküdj bele, igazad van. :)

2022. máj. 12. 08:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Felfelé választ mindenki akinek lehetősége van. A nők főleg. Egy 10/8-as nő simán a 10/10-es pasasokat célozza meg, a saját szintjét észre sem veszi.
2022. máj. 12. 09:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Egyszerűen. Kakkanty bele. Nem az életed része bro
2022. máj. 12. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!