Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy át sok férfi mogorvába hirtelen miután nem jön össze neki a nő?
Mert rendes férfinál nincsen férfi-nő barátság
Ha mint férfi nem érdekled, akkor ne érdekeljen mint ember sem
Az ők szemszögükből: "mert minden nő hülye p# és csak a chadek válogathatnak".
Valójában azonban nem tudnak megküzdeni a sikertelenségükkel és a másik, hogy felelősséget kell vállaljanak magukért és tetteikért. Sokkal könnyebb mást hibáztatni és másban keresni a hibát, mint magunkba. Azonban míg az első egy olyan dolog, amit valaki jól visel, valaki nem, viszonylag könnyen lehet korrigálni. A veszteni tudást könnyebb megtanulni. A felelősségvállalás viszont nagyon nehéz, és emiatt nem is igazán hibáztatom őket, ha így reagálnak. Emlékszem, mikor önismeretről olvastam, akkor mikor eljött az a fejezet, melynek címe "felelősségvállalás", összecsaptam a könyvet és nem mertem elővenni egy hónapig. Mert komolyan gondoltam az ott leírtakat és nem csak odaböktem, hogy minél hamarabb letudjam, hogy "ja, ez megy nekem, lapozzunk".
Nincs kedve kapcsolatfelszopó lenni , csak pocsekolná veled az idejét , minek akarna valakinél a második/sokadik lenni , ha lehetne első is
Te is inkább szerezz be egy kiskutyát ha feltétel nélküli szeretetet akarsz
Azért, mert nem tudja elviselni a visszautasítást. De nem mindenki ilyen.
Viszont, ha a nő jól néz ki, akkor nincs férfi-nő barátság. A férfi azért barátkozik a nővel, hogy majd közelebb kerüljenek egymáshoz. Nincs egyetlen olyan férfi ismerőse sem Palvin Barbinak, aki csak barátkozna vele. Az összes lefeküdne vele, ha tehetné.
"akit nem tartasz férfinak"
Nem arról van szó, hogy nem tartja férfinak, hanem csak nem vonzza szexuálisan, és nem akar vele párkapcsolatot. Ha ezt valaki minősítésnek veszi, akkor nem csekély hiba van a készülékében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!