Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az is baj ha ugyanazt várom el mint amit nyújtani tudok férfiként?
36 éves férfi vagyok, egyedül élek egy lakásban, vékony vagyok, átlagos magasság, saját autóm van és jól kereső munkám...
Teljesen ugyanezeket várom el egy nőtől is, legyen jó kereső állása ne rajtam éljen, legyen vékony mint én, fontos lakjon külön ne legyen mamahotelban, tudjon vezetni és legyen saját autója...

Férfitöbblettel érvelsz és női megugorhatatlan igényekről?
Hozok egy példát.
Van TikTokon egy magyar kisvállalkozó aki nyakláncokat csinál anyatejből és gyerekek első tincseiből - plusz gyanta, nyilván. A videói alatt lévő vélemények megoszlóak, nyilván ez egyesek szerint ez nagyon kedves emlék, egyesek szerint meg undorító. De egyékbént jól megy a vállalkozása, szóval talán többen gondolják, hogy ez tényleg jelentőséggel bír és aranyos, mintsem gusztustalan.
Azonban szinte minden videója alatt megjelenik 2-3 olyan komment, hogy "na és apatejből nem csinálsz?! xdddXD". Ezt a nő megunta nagyon és egyszer csinált egy válaszvideót, amiben kifejtette, hogy szerinte ezek a kommentek kicsit sem viccesek, nem kreatívak és semmi értelme az 5 perces kézi élvezetet megörökíteni, ellenben a 9 hónapos szenvedéssel és az utána lévő még akár 1-2 évig is tartó mellbimbófájdalmas, sokszor nehéz etetéssel, amely egy életet lát el tápanyaggal. Tehát gondolom érthető, hogy mi a különbség.
Nyilván ez a videó alatt is megjelentek ilyen "jajjdeundi" jellegű kommentek. És volt egy ilyen komment egy nőtől is. A vállalkozó válaszolt is rá, és utána ez a kommentelő nő kifejtette, hogy ő imádja a spermát és mennyivel fontosabb az életbe mint az anyatej. Konkrétan fejtegette, hogy ő mennyire szereti és a szexet is, és mennyire bálványozza a férfiakat, és mennyire igénye van rájuk.
Rámentem a nő profiljára, hogy lássam nem egy kamu pasi irogatja ezeket. A nő kb. 150 kilós volt, a fogai ápolatlanok, az öltözete slampos, rengeteg videót csinált egyébként.
Szóval ne hisztizz itt nekem férfitöbbletről, mert itt egy példa arra, hogy van nő aki igényli a férfiakat, van aki mindent megadna a szexben, de mégis ti utasítjátok el őket. És szerintem ennek a nőnek nem voltak magas igényei férfiak terén.

"Férfitöbblettel érvelsz és női megugorhatatlan igényekről?"
Bocsánat, én nem érveltem
Egész egyszerűen azért nem mert vita sem volt, úgy láttam egész nagy volt az egyetértés most.
Én csak az elvárásainak irreális voltát (amit ti is mind megerősítettetek valamilyen módon) fejtettem ki
Namost egy 150 kilós nőhöz egy 150 kilós férfi illik, hasonló stílussal.
Persze tudom (hiszen most fejtettem ki) hogy nekem pl. 80 kilósan sem reális elvárnom átlagos/átlag alatti férfiként egy nőtöl hogy ne legyen több mint 90-100kg az említett okok miatt
De nekem meg ott a jogom akkor hogy egyedül rohadjak meg, és mindenki jól jár
Kereslet és kínálat, semmi másról nem szól ez az egész

25 és 29-es:
Ezer bocs, sose tudom felmérni reálisan, hogy meggyőzhető, ép eszű incellel vitatkozok, vagy elvakult nőgyűlölővel.

33
incel = elvakult nőgyűlölő
sikertelen pasi = meggyőzhető, épeszű ember

34-es:
Általánosságba talán ez tényleg igaz. De itt találkoztam egyszer egy sráccal aki incelnek vallotta magát és tök normálisan el lehetett vele beszélgetni.

28#
Most láttam csak hogy te is megtaláltad a hivatalos statisztikákat
Örülök hogy ilyen ügyes vagy, én is abból számoltam anno

32-es
Ha az elvárásaid mellett 5 év alatt egyetlen egy nőt sem tudsz találni, akkor igen, az elvárásaid irreálisak. Ugyanez igaz azokra a nőkre, akik a szőke herceget várják fehér lovon.
Csak veletek ellentétben mi nem vetünk meg senkit azért, mert túl magasra tette a lécet. Joga van hozzá. Ha neki jobb egyedül, magányosan élni, mintsem alább adni, akkor hajrá, senkinek semmi köze hozzá.
Olyan ez, mintha a piaci áránál 10 millával többért árulnám a lakásom. Megtehetem. Tudtommal nem ütközik törvénybe, erkölcsileg nem kifogásolható, csak éppen hatékonytalan. De jogom van hozzá.

"Csak veletek ellentétben mi nem vetünk meg senkit azért, mert túl magasra tette a lécet."
Idézd már légyszives hogy én mikor vetettem meg ezért bárkit is!
"Joga van hozzá."
Nekem netán nincs ilyen jogom?
Vagy ez a jog csak a nőknek járna szerinted?
"Ha az elvárásaid mellett 5 év alatt egyetlen egy nőt sem tudsz találni, akkor igen, az elvárásaid irreálisak."
Abszolút nem irreális az embernek magához illő embert keresni, akkor sem ha soha az életében nem talál ilyet. De lassan ott tartotok mint az incelek, hogy szexrendőrségért kiáltotok mert egy férfinek is lennének elvárásai.
Ha én szexet akarok elmegyek fizetek érte, aztán így eleve teszek egy nagyot a női elvárásokra, és kielégítem a saját elvárásaimat. Mert nem 5 év alatt nem találni megfelelő egyedülálló nőt, hanem egy teljes élet alatt sem.

39
Ennyire nem megy a szövegértés? Komolyan mondom, hazánk oktatási rendszerének csődje, hogy egy magyar nyelven írott pár soros szöveg üzenetének dekódolása egyesek számára ekkora kihívást jelent.
De akkor lefordítom neked:
Pont arról beszéltem, hogy nőknek és férfiaknak EGYARÁNT joguk van olyan irreális elvárásokat támasztani a partnerükkel szemben, amilyeneket éppen csak akarnak.
Az igaz, hogy halálosan nem érdekel, hogy ki mi okból nem szexel, de egy pillanatig sem vitatom el a kérdező jogát, hogy jól kereső, vékony, egyedül élő, autótulajdonos nőket keresgéljen. Felőlem aztán hajrá. Ha 5 év alatt egyet sem talált, akkor nem valószínű, hogy ezek után összejön, de kit érdekel? Azt vár el, amit akar, senki sem akarja megakadályozni abban, hogy újabb 5 évet töltsön eredménytelen keresgéléssel. Megismétlem: JOGA VAN HOZZÁ.
Ez így már elég világos? Csak mert ennél szájbarágósabban nem tudom megfogalmazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!