Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már az is baj ha ugyanazt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az is baj ha ugyanazt várom el mint amit nyújtani tudok férfiként?

Figyelt kérdés

36 éves férfi vagyok, egyedül élek egy lakásban, vékony vagyok, átlagos magasság, saját autóm van és jól kereső munkám...

Teljesen ugyanezeket várom el egy nőtől is, legyen jó kereső állása ne rajtam éljen, legyen vékony mint én, fontos lakjon külön ne legyen mamahotelban, tudjon vezetni és legyen saját autója...

2022. máj. 12. 07:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
16%

Te normális vagy kérdező?

Hát nem tudtad hogy férfiként neked nem lehetnek elvarásaid, mert azok csak a nőknek lehetnek?

Nyilván azért kapod az értetlen kommenteket mert le sem fossák a csajok hogy te egyedül rohadsz meg, márpedig aki férfiként elvárásokat támaszt de nincs benne a felső kategóriában (akár kinézetben, akár anyagilag) az egyedül fogja végigkínlódni a hátralevő életét

Üdv a való világban, ez a modern valóság

2022. máj. 12. 08:40
 12/41 A kérdező kommentje:
7. Nem zavar ha egy nőnek rövid haja van és szőr sem zavar..
2022. máj. 12. 08:43
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

11

Ezek szerint akár azt mondjuk, hogy baj, akár azt, hogy nem, mindenképpen rosszak vagyunk. Ez ám az érvelés.

2022. máj. 12. 08:47
 14/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem baj, de ugye a 36-4o korosztályban keresgelsz.
2022. máj. 12. 08:49
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Első körben az én gondolatom is az lett volna, hogy ugye a korosztályodban keresel? Ott már lehet elvárás ez a szint. A huszonéves lánykáknak még nincs stabil egzisztenciájuk többnyire, nem is várható el szerintem. De persze a mai világban szerintem se nő, se férfi felé nem feltétlen reális elvárás a saját lakás vagy akár albérlet egyedül. Kevesen keresnek olyan jól, hogy egy albit egyedül fenntartsanak. A Mamahotel mibenléte se mindegy: kiszolgálják, ingyen van minden, vagy beszáll a költségekbe, végez házimunkát és így spórol?

Persze jogod van azt elvárni, amit csak akarsz. Ha nálad ez a mérce, akkor ez. Ne aggódj, nőben is rengeteg ilyen van, akinél ez az elvárás, csupán olyan körökben kell mozogni.

2022. máj. 12. 09:40
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj kérdező! De ugye 36-45 közötti korosztályban keresed a párod? Nem a fiatal lanykak közt?
2022. máj. 12. 10:08
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan mindegy mit vársz el.Amint látod, te egyedül vagy és fogsz is maradni, a nők meg találnak maguknak pasit.
2022. máj. 12. 10:21
 18/41 anonim ***** válasza:
94%
És mond a saját lakásért te dolgoztál meg vagy örökölted?
2022. máj. 12. 10:27
 19/41 A kérdező kommentje:
18. öröklés...
2022. máj. 12. 10:30
 20/41 anonim ***** válasza:
94%

Akkor mi a faszt vársz el? Nem mindenki tudott örökölni... most akkor kapásból kizárod azokat akik szerényebb körülmények között jöttek?

Vered a mellkasod a semmire basszus.

2022. máj. 12. 10:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!