Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen válogatósak a nők ha extrém módon romlik a sexuális értékük?
Az átlag nő már 18 évesen eléri a fizikai csúcsát.
Ha már itt csúnyácska akkor jó eséllyel ennél csak rosszabb lesz.
Egy rosszabb genetikájú egészségtelen életmódot folytató nő már olyan 23 körül is egyre rosszabbul néz ki.
Egy jó genetikájú nő aki egészségesen él kb olyan 35ig tud topon maradni.
A 40 fölött is topon lévő nők már tényleg nagyon ritkák.
A férfiaknál azért ennél lényegsen jobb a helyzet még is alárendelt szerepben vannak a társkeresésben.
Miért van ez?
"9/10 anonim ***** válasza:
Ha 20-onévesen nem kapod meg azt a 18 éves csajt. 40 évesen sem fogod..."
Tévedés! Én vagyok az élő példa.
Sosem voltunk jómódúak. És a Gyakoris éTTermiségiekkel ellentétben, nekem a tanulás is nehéz volt. E miatt kimaradtak a sulis csajok.
Aztán olyan 30+ -os koromban fordult a kocka, és mire 35 lettem, már volt lakás, kocsi, pénz, és azóta ÉLEK. Azóta telik sulis csajokra.
A férfiaknál annyira jó a helyzet, hogy itt is minden második kérdés arról szól, miért nem kellek a nőknek aputesttel, kopaszodva, ha csak havonta 1x fürdök, hiányzik 4 frontfogam, de nincs pénzem megcsináltatni...😂
Ja, nagyon válogatósak vagyunk. Túl magas elvárásaink vannak, ha azt akarjuk, 30 fölött is legalább nyomokban hasonlítson a férfi egy emberre. (Nem vagyok topmodell, de 18, 23 és 30 éves koromban is átlag fölötti külsővel rendelkező pasim volt. Most meg nem azért nincs, mert annyival lepukkantabb a küldöm, hanem, mert a korosztályomban elfogytak.) A 40 körüli pasikat bottal se piszkálnám meg, olyan ocsmányul néznek ki, 20 évesekre meg már nem vágyom. A koraharmincasok között még van pár elfogadható külsejű, de rég túlvagyok azon, hogy tartsam szobadísznek, egyéb értékük meg nem sok van.
Kérdező, ezt így nem lehet leáltalánosítani minden nőre és férfira. Ami az egyiknek tetszik, az a másik szerint rusnya. Ami az egyiknek már öreg, a másiknak éretlen.
Nekem fiatalon, 18-20 évesen is 35-40-es nők tetszettek és most 40-esen ugyanúgy azok tetszenek és itt most nem a topmodellekről beszélek, hanem átlagos ápolt nőkről.
13-as:
,,A Guardian számolt be arról, hogy a Dating.com felmérésében izgalmas eredmény jött ki: az egyedülállók sokkal inkább választanák, sőt, választják is társkeresés során az izmos, kigyúrt pasik helyett az apatestűeket. Nem az elhanyagolt, totál sportmentes, sörhasú férfiakat, hanem, azokat, akin van izom, de azért egy kis fognivaló is – ahogy többen is fogalmaznak." Több 10 ezer szingli nő felmérésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!