Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az extrém igényeknek megfeleln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az extrém igényeknek megfelelni képtelen férfiakból előbb utóbb incel válik?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 20. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Mik azok az extrém igények?

Férfiként kérdezem.

2022. ápr. 20. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
47%

Már csak azért mondom, mert én 5 évet végig tanultam azért hogy jól fizető állásom legyen, majd 4-5 hónap tartalékolás után lakást vettem hitelből, meg mellé egy autót és az előtte megszerzett munkámból simán törlesztem, és nem sanyargok. Ehhez ugye azért az kell hogy ne legyél lusta tanulni fiatalként de te nyilván az voltál.

Ja és 26 vagyok

2022. ápr. 20. 17:56
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Az lenne az extrém igény hogy egy 30 as pasitól többet várnék el minthogy a mamahotelben lakjon gyári munkásként?
2022. ápr. 20. 17:58
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
2. A gyenge készségekkel rendelkező ember tanulhat olyant amihez kevés az iq-ja aztán ha átrugdossák véletlen a vizsgákon tuti jó szakember lesz belőle, így hiába a szorgalom ha megvannak mindenkinek a saját határai.
2022. ápr. 20. 18:05
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Jelenleg is azokból lesznek az incelek, akik a minimum alap emberi igényeknek sem képesek megfelelni és ez a jövőben is így marad.
2022. ápr. 20. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
5-ös: nem, nem azokból lesznek. Teljesen, normális, átlagos emberekből lesz a legtöbb...
2022. ápr. 20. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

"Az lenne az extrém igény hogy egy 30 as pasitól többet várnék el minthogy a mamahotelben lakjon gyári munkásként?"

Ha te is hasonló helyzetben élsz, akkor igen, extrém igény.

Ha különb helyzetben vagy, az igényed "reális".

De a kérdés persze nyilván nem erről, hanem a külsőre vonatkozó elszállt igényekről szól.

2022. ápr. 20. 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
25%
2: Hasonló helyzetben vagyok. Nincs meg a kinézetem, így hiába minden, nincs matchem.
2022. ápr. 20. 20:14
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
3: miért, harminc alatt még el lehet nézni? :D
2022. ápr. 20. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
#3. Neked mid van?
2022. ápr. 20. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!