Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves egyedülálló nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves egyedülálló nőként mennyire kínos szülőkkel lakni?

Figyelt kérdés
Ismerkednél ilyen nővel?
2022. máj. 9. 07:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

Az a nő, aki pedig lakás alapján ismerkedik, az egy g...anyagias k...

Mint a volt feleségem is..szerencsére már csak volt.

2022. máj. 9. 10:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#8-nak igaza van.

A kérdés a miért.

Én pl. egyszer munkahely váltás miatt mentem haza, aztán 2 alkalommal szakítás után...menni kellett szakítás után és kézen fekvőbb volt, hogy hamar haza nem pedig albérletbe.

3. kapcsolatom után szintén hazaköltöztem, ott már közös lakás volt ráadásul hitellel, sajátunk lett volna...de szétmentünk, el kellett adni , míg nem sikerült eladni addig pénzem sem volt mentem haza.

És jó volt mindig arra, hogy amit kiadtam albérletre vagy hitelre abból kicsit spóroltam és összeszedtem magam anyagilag.

2022. máj. 9. 10:59
 13/23 anonim ***** válasza:
29%

#12 vagyok.

Amúgy pedig az , hogy miért laksz otthon, a nagy többsége a nőknek lesz**arja, csak azt értik meg belőle a legtöbben, hogy egy lúzer vagy aki a szülőjével lakik otthon.

Amúgy persze hosszútávon kellemetlen tud lenni nyilván....éjszaka ti lehet, hogy mozgolódtok későn jártok haza , a szex is kínosabb....

Ha pedig nem családi házról hanem egy lakásról van szó valamelyik emeleten akkor még gázabb---

2022. máj. 9. 11:02
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
És akinek a szülei akkora házat építettek hogy több generáció is elférjen benne? Meg amúgy számtalan ok lehet. Ennyi agy nélkülit itt...
2022. máj. 9. 11:34
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem egészem értem, miért csak férfiak esetében probléma ez néhány válaszoló szerint, nőknél el van nézve.Szerintem nem kínos senkinél, majd ha lesz párkapcsolat, akkor együtt összeköltöznek.
2022. máj. 9. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
15. Miért mert mi azt tapasztaljuk hogy a női oldal mit produkál. Ti meg azt hogy a férfi oldal mit produkál. És innen nézve az jön le hogy tőlünk elvárás a sajátlakás tőletek meg nem.
2022. máj. 9. 13:18
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem se nokent, se ferfikent sem ciki szulokkel elni. Ha egymas agyara mennek akkor koltozzenek el persze. De ha harmonikus, bekes kapcsolatban el egy csalad egyutt es jol erzik magukat es segitik egymast az miert ciki vagy baj?...
2022. máj. 9. 14:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól kijöttök, akkor nem gond, ha a szülőkkel élsz. Én is inkább építem, szépítem, fejlesztem ezt a házat, ahol anyukámmal élek, mintsem valami felbérlő zsebét tömjem.

Csak azért nem fogok elköltözni, mert "illik". Ha találok valakit magamnak, akkor természetesen vele majd ki szeretném alakítani a saját, külön kis életemet, családunkat. De addig, amíg nincs senkim, fölösleges elmennem azért, hogy egyedül éljek.

2022. máj. 9. 14:56
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

17. A nőket kérdezd!

🤷

Mi férfiak honnan tudjuk nekik ez miért nem pálya?

2022. máj. 9. 14:56
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Fordított esetben?
2022. máj. 9. 15:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!