Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyermekes anyukák, nálatok hogy alakult a szex a szülés után?
Sok ismerős mondja hogy utána megváltozott és már nem olyan sőt!
Van hogy az anyuka nagyon is vágyik rá de a férfi már... De van hogy ez pont fordítva van es ez végett van nem egy megcsalás ide vagy oda.
Ugyanolyan aktív a szexuális életünk, mint gyerek előtt.
Attól, hogy mindig azokról van szó, akiknél megszűnt, még nem azt jelenti, hogy mindenhol így van.
Én azért nem mondom, hogy pont ugyanolyan, mert régen azért bármikor, bárhol egymásnak estünk, most azért ez nem opció, de kerítünk rá időt és lehetőséget heti többször is. Maga az aktus ugyanolyan jó, természetes úton szültem pedig, de semmi nem változott odalent. Az első pár hónapban kicsit alacsonyabb volt a libidóm, de akkor sem drasztikusan, csak mondjuk elég volt heti 2 alkalom a kétnapi 1 helyett. De ez azóta visszaállt. Most 2 éves a kislányunk és várom a tesót, remélem a második szülés után is relatíve hamar visszaáll a normális kerékvágásba a dolog.
Amúgy ez szerintem sem szerencse kérdése első sorban. Nagyon sok múlik azon is, hogy az apa mennyire veszi ki a részét a kezdeti időszakban a babagondozásból, háztartásból, mennyire segíti a nőt, aki testileg-lelkileg eléggé megviselt állapotban van az elején még. Az meg nem szerencse kérdése, hogy ki milyen férjet választ magának, ugyebár... Ami a szerencse-faktor, az a baba, rajta is múlik sok minden, de ha szerető, támogató partnerrel vállaltál gyereket, akkor még egy extrém hasfájós, nehezen megnyugtatható, folyton sírós újszülött esetében is kezelhetőek a kezdeti nehézségek, és ez igenis meghozza a gyümölcsét később.
Szarul! Császárral szültem, először apuka depressziós lett hogy fiunk lesz nem lányunk. Utána nem volt szex mert nagy a hasam” és nehogy baja legyen a babának…
Szülés után rengeteget segített ugyan nekem is, háztartást is ő vitte akkor egy szó nélkül, kiszolgált, ha úgy volt ellátta a picit, felkelt hozzá ő is. Aztán voltak megjegyzések hogy tiszta narancsbőr vagyok, meg hogy néz ki a hasam a striák miatt… narancsbőrös a genetikám, 40- kilósan is volt… (52-vel jöttem ki a kórházból) mindenért baszogatott kb. Aztán mire 5. Hónapos lett a gyerek, végre elmentünk kettesben bulizni, erre elég valószínű hogy inkább kurvázott valahol a környéken. Szerencsére elváltunk mire 2.5 lett a gyermek.
Új párommal semmi ilyen gond nincs, még tetszik is neki a hasam, és ugyanúgy besegít mindenbe.
Én a férfi vagyok. Mi előtte is heti 1x szexeltünk és ez most is megvan.
Nem érzek különbséget, kicsit tágabb de nem vészes. Eleinte kicsit fájdalmasabb volt neki, néha abba kellett hagyni. Most mintha jobban kívánná a szexet, mint régebben. Amikor pl. van egy otthon töltött hétvége és mindig van lehetőség szexelni az ember hajlandó halogatni végül bealszik... most meg ha van 1 szabad óránk akkor azt jobban kihasználjuk :)
Néha örülnék persze ha "csak úgy" letámadna és kényeztetne, a gyors meneteknek örülnék, ez az előre megtervezés egy kicsit zavar, de így is jó.
Én nem lettem depressziós és szerencsére a feleségem se, ezen egyébként sokat segített hogy jelentősen besegítettem a dolgokba félretettem a munkát addig. Ismerősi körben ahol gond van az mind onnan ered hogy az apa túl sokat dolgozik. Szerintem már a 8 óra munka is irreális elvárás kisgyerek mellett, és sokan 12 óráznak, szóval reggel 6kor mennek és este 8ra érnek haza, és azt várják h minden úgy legyen mint régen....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!