Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajátították ki az incel szót a nem incelek?
Figyelt kérdés
Úgy látom aki 3 hónapot szingli 2 kapcsolat között az már rögtön incel. Ezzel szemben vannak, akik egy egész életet élnek le incelként. Miért vesszük ezt a két kategóriát egy kalap alá? Az előbbiek nyilvánvalóan nem incelek. Mi lesz a következő? Már a kapcsolatban lévő vagy házas férfiak is incelek lesznek?2022. máj. 8. 21:34
21/23 anonim válasza:
19# én még olyan nőt nem láttam aki ne kellett volna egy pasinak sem én rengeteg elhízott nőt is látok és a többségének helyes pasija van ezért mondom hogy a nőknek könnyebb pedig állítólag a férfiaknak nagyobb az elvárásaik a nők felé ami a külsőt illeti na én ezt nem hiszem.
22/23 anonim válasza:
21
Hol van ez a sok jó pasi?
Ha a kövér csajoknak is szépfiú jut, akkor gondolom az átlagos és a szép lányoknak is... Ennyire sok szexi férfi rohangálna közöttünk? 😂
23/23 anonim válasza:
22# bárhol előfordulhatnak szórakozóhely, utca, társkereső stb. Szerintem bármilyen lányoknak is jutnak ilyen pasik a nő legyen szép vagy átlagos. Persze láttam már átlagos pasit is kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!