Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez működőképes lehet?
Figyelt kérdés
16 éves hölgy és 23 éves srác között mennyire lehet tartós kapcsolatot kialakítani? Ez hosszútávon működhet? Egymásnak úgyhiszem szimpatikusak vagyunk. De a kétely legalábbis bennem ott van, hogy ez egy kicsit nagyobb korkülönbség a kelleténél.2022. máj. 8. 18:00
1/6 A kérdező kommentje:
Trollok kíméljetek.
Köszönöm.
2022. máj. 8. 18:01
2/6 anonim válasza:
Működhet, bár eleve jelenleg 30 alatti nővel pár évnél tartósabbra nem sok esély van.
3/6 anonim válasza:
17 voltam mikor osszejottem a 24 éves barátommal
Egyutt élés eljegyzés, 4 éves kapcsolat volt, anyuja halálánál is jelen voltam. Nagyon komoly volt a kapcsolatunk.
Csak épp 4 év mulva ő csókolózott egy csajjal egy diszkoban
Vége.
Azóta is ilyen. Eveken át jár nőkkel de nem elkoteleződve. Azaz bármikor befigyelhet mas..
4/6 anonim válasza:
Nem is a korkülömbség a gáz. Inkább az, hogy ő még most kezdi kiélni magát. Most jön majd a bulis, barátnős korszak. Plussz itt a legnagyobb gond azzal van, hogy a te személyiséged már kifejlődött, az őve pedig most van fejlődés alatt. Bármilyen irányba elmehet. Én nem vállalnám be a dolgot. Időpazarlás.
5/6 anonim válasza:
Csak akkor ha a lány már nem szűz! Mert elsőre azt gondolja az ember hogy a fiatalember kisfarkú és azért próbál kislányt keresni. Remélve hogy neki ő lesz az első és akkor nem lesz ciki a mérete.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. máj. 9. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!