Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női body positivity mozgalom okozta az egész incel krízist?
Régen jó magas elvárások voltak a női szépségideálra vonatkozóan, manapság meg már a csapból is az folyik hogy nem baj hogy nem nézel ki úgy mint Alica Schmidt attól még meseszép és észvesztően gyönyörű vagy dagadtan meg ápolatlanul is és a legjobbat érdemled.
Emiatt brutális önbizalma van mindenféle totál csúnyácska kis csajnak is, és mindegyik úgy érezi hogy egy David Gandy testű férfi a beugró egy ilyen hercegnőnek.
1. Nincs incelkrízis.
2. A nem létező incelkrízist nem a body positivity okozta.
#9: "Ez mitől növelné bárki önbizalmát? 😂"
Nekem férfiként növelné az önbizalmamat, hogy meg akarnak ismerni többen, hogy szeretnének velem személyesen találkozni.
#10: "ellenben a gusztustalan, nyomdafestéket nem tűrő üzenetek jönnek néha."
A normálisak megunják egy idő után, hogy nem jön válasz vagy pont mivel normálisak, értenek a szóból és a kérdés végére odaírt "itt nem ismerkedem" vagy "nem kérek ismerkedős privátokat" figyelmeztetést felfogják. És maradnak az elmebetegek.
"Nekem férfiként növelné az önbizalmamat, hogy meg akarnak ismerni többen, hogy szeretnének velem személyesen találkozni."
Hidd el, ha csak azért írnak rád, mert a kérdésedből / hozzászólásodból kiderült, hogy szingli nő vagy, akkor nem 'veled' akarnak megismerkedni. Nem igazán tudjuk értékelni azt a figyelmet, amely válogatás nélkül minden nőt megillet a részükről.
Itt megjegyezném, hogy jófej férfiakkal is megismerkedtem a GyK-n, de ők valamelyik megnyilvánulásom konkrét aspektusára reflektáltak üzenetben, aztán elindult egy beszélgetés. Nem annyi volt az egész, hogy "Helló, látom nő vagy. Ismerkedünk?"
"Nekem férfiként növelné az önbizalmamat, hogy meg akarnak ismerni többen, hogy szeretnének velem személyesen találkozni."
Persze, ha írsz egy normális választ, és valakinek megtetszik a gondolkodásmódod, és azzal kapcsolatban ír, amiatt szeretne megismerni, az pozitív.
De ha egy nőre ráírnak, csak azért, mert NŐ, az miért lenne önbizalomnövelő?
#7:
Szerintem több nő jutott eddig nekem, mint neked.
#19: Ja, el tudom kepzelni, hogy a sportos, kidolgozott ferfi testem helyett meg a hetero nok is inkabb a kis nyeszlett testedre gerjednenek.
Ha akarnal sem tudnal ferfiakkal versenyezni, de felolem kepzelheted magadat G.I Jane-nek is ha ettol jobban erzed magadat, csak ne kurtold vilagga a hulyesegeidet, mert komolytalannak tunsz tole.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!