Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi akivel randizom nem tud vezetni, jogos, hogy zavar?
Budapest belvárosában nőtt fel, állítólag sose volt rá szüksége…
De nekem ez elveszi a biztonság érzetem. Mivan ha le akarunk ugrani a balatonra, vagy akar csak at Ausztriába, Erdélybe pár napra?
Szeretem a roadtripeket, 17 éves korom óta vezetek van sajat autóm amire úgy kuporgattam ossze a penzt.
Egyebkent o sokkal tobbet keres mint en, lenne ra penze. Azt mondja majd ha gyerekei lesznek megtanul.
Nekem ez olyan stresszes meg fura, mindig nekem kene vezetnem mindenhova? Korabbi kapcsolataimban a ferfi vezetett es ez nem is volt kerdes.
Kicsit ferfiatlannak erzem, hogy a haverjai hordozzák ha mennie kell valahova v el kell
Hozni valmit.
Ő 28/F én 23/L
Csiklos busz? :)
Amugy a kerdesre: nekem ket orszagban van jogositvanyom, de nem szeretek vezetni, de muszaj a melo miatt....
37F incel
Hogy ne a csaj kocsija legyen tetozve, mikozben szotyikopkodessel kombinalva racsingol a baratja....
37F incel
Nekem alapvető elvárás, hogy tudjon vezetni legalább, nekem ez fontos. Igaz vidéken kell is az autó, és nekem kell, hogy a férfi is vezessen, ne csak én folyton. Nekem az férfias dolgok közé tartozik a vezetés, szóval "el várom".
Van saját autó és jogsi.
20+/lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!