Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfi akivel randizom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi akivel randizom nem tud vezetni, jogos, hogy zavar?

Figyelt kérdés

Budapest belvárosában nőtt fel, állítólag sose volt rá szüksége…

De nekem ez elveszi a biztonság érzetem. Mivan ha le akarunk ugrani a balatonra, vagy akar csak at Ausztriába, Erdélybe pár napra?

Szeretem a roadtripeket, 17 éves korom óta vezetek van sajat autóm amire úgy kuporgattam ossze a penzt.

Egyebkent o sokkal tobbet keres mint en, lenne ra penze. Azt mondja majd ha gyerekei lesznek megtanul.

Nekem ez olyan stresszes meg fura, mindig nekem kene vezetnem mindenhova? Korabbi kapcsolataimban a ferfi vezetett es ez nem is volt kerdes.

Kicsit ferfiatlannak erzem, hogy a haverjai hordozzák ha mennie kell valahova v el kell

Hozni valmit.

Ő 28/F én 23/L

2022. máj. 8. 11:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

#2: Most ellent kell mondanom neked, sajnos a mai világban jogosítvány-fétis uralkodik a nők között és ez egyenes arányban növekszik azzal, hogy egyre több nő vezet, akár saját autóval is rendelkezik.

Ha szétnézel a 8 általánost SE végzett alja etnikai kisebbség körében is ha jogsi nincs is, de okosban, illegálisban vezet és van valami 15 éves BMW-je is. Nem véletlenül lett szabálysértés helyett bűncselekmény státuszba rakva a jogosítvány nélküli vezetés. Túl sokan úgy voltak vele, hogy úgyse tudják behajtani a pénzbüntit, a nem a saját néven lévő kocsit nem kobozhatják el, a rokonát, haverját se vehetik elő azért, mert ő azt a vallomást tette, hogy ellopta tőle a kocsikulcsot, ahogy azt sem róhatják fel, hogy ő úgy dönt, nem tesz feljelentést, mert mégis a rokona, haverja meg az autóban sincs kár és meg is tankolta neki, így tehetetlen volt a törvény.

Most meg le is ültethetik őket. Az meg úgy már nem buli.

Illetve, hogy ne mindig csak az alját mondjam, a mérnökinformatikus középvezető startupper rétegnek meg jogosítványa van és anyagi tudatosságból valóban nem tart fenn autót még a félmilliós fizetés és saját lakás ELLENÉRE sem (nem úgy, mint a 200-at kereső albérletező) meg menőzik egyet a környezettudatossággal, mert az jobban hangzik, kevésbé tűnik tőle olcsójánosnak, viszont a jogsi, az a kis plasztikkártya megvan neki meg ilyen munkakörökben már adnak cégautót, így azt tudja vezetni. Ahogy a csaját is haza tudja fuvarozni, ha becsiccsent.

Egy szóval a jogsi sajnos fontos szempont.

Inkább azt tartom felháborítónak, hogy annyi szociális kiadás mellett még nem lobbizták ki az emberek, hogy az állam ingyenesen biztosítsa a B kategóriás jogosítványhoz való hozzájutást. A C-t, D-t, E-t (ami ráépül a B-re) számos cég támogatja a munkaerőhiány enyhítése miatt, mert a kutya sem akar még félmillióért se kamionozni vagy buszozni.

Ha katonának vagy rendőrnek állsz, akkor is elméletileg támogatják, de ennyi. Közben meg megy a sírás, hogy sok a munkanélküli meg a közmunkás se termel túl sok hasznot.

Családtámogatásokra is ezermilliárdok mennek, de egy egyszeri 3-400 ezres kiadást nem tud megelőlegezni az állam, ami kb. az éves SZJA visszatérítésed mértéke lenne. Tehát mintha egyetlen évben elengedné az adót.

2022. máj. 8. 11:34
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
6,8! Ócska kifogás! Elfogadom egy 1 milliós kocsira sincs lóvé.
2022. máj. 8. 11:37
 13/30 anonim ***** válasza:
32%

Persze ingyen jogsi meg minden.

Volán fizeti a buszjogsit, de alá kell írni 3 évet, ha előtte elmész, akkor kifizeted.

Én buszozom, 400-at haza viszek, ebből tökéletesen megvagyok. A B-s jogsim megvan 12 éve, C-t 3 éve raktam le és a kutya nem fizette.

Van egy 10 éves, karbantartott autóm, ami elvisz mindenhova.

Sztm alap a jogsi, de exemnek pl nem volt és sose volt gond, h én vezetek.

N 30

2022. máj. 8. 11:45
 14/30 anonim ***** válasza:
10%

12.-re.

Autó, óra, fegyver. Erre a 3 dologra nagyon sznob vagyok.

A Heym puskámra 3 évig spórolta. Az órámra 2. De kocsira mikorra raknám össze?

Ruha, telefon, cipő, Tv,...nem érdekel. Abból a kínai is megfelel nekem.

2022. máj. 8. 11:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is Budapesten élek, nekem mondjuk van jogsim amit kb. 8 éve csináltam amikor az egyetemet is kezdtem, de nem nagyon vezettem azóta,kocsi kell a fenének itt. Ettől függetlenül én is jól keresek, van saját lakásom,befektetéseim, az autó viszont minden szempontból rossz befektetés lenne nekem, annyit nem ér, hogy éves szinten 1-2x lemenjek vele a Balatonra meg külföldre. Ha a Balatonra megyek felülök egy vonatra, külföldi utakra meg általában repülővel megyek. Ha olyannal utazom, aki szereti a roadtrip-eket, akkor ő vezet,de ilyen elég ritkán fordul elő.

Ha amúgy minden szempontból bejön neked, és te jól vezetsz, akkor vezess te, azt csá, ha pedig ez tényleg ekkora probléma, akkor keress mást, de ne várj tőle olyat, amit nem szeretne, mert az sosem vezet jóra.

2022. máj. 8. 11:50
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan csak airsoftozom, van pár fegyverem.

Autóm kb 8 éve van.

Én is őszesporoltam, ugyan úgy, ahogy a jogsikra is. Van 8 millióm és keményen dolgoztam érte. Albérlet mellett, ami itt alaphangon 100ezer. Már gyerek is van, a lakást feladtam, h veszek, nem kapok annyi hitet, azt a pénzt már inkább másra költöm.

750ért pl egész jó kocsikat lehet kapni.

2022. máj. 8. 12:00
 17/30 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen felszínes nővel semmit nem fog veszteni a pasi, mint a kérdező. Hagyd csak békén, jobbat érdemel nálad!
2022. máj. 8. 12:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne gyere össze vele, ha ez ennyire zavar. Ugyanígy ahogy már előttem írták, én 28 éves vagyok, van saját lakásom, jó szakmám, de nincs kocsim. Nem érdekel. Tizenévesen nyilván engem vittek még gyerekként, aztán felnőttként elköltöztem egy másik nagyobb városba. Nyilván egy idegen városban koliban lakva vagy albérletezve, egyetemistaként vagy pályakezdőként nem az volt a legelső a fejemben 18-25 éves koromban, hogy akkor most legyen kocsim. Aztán akkor megszoktam a kocsi nélküliséget. Az autóhoz azok is jobban hozzá vannak szokva, akik a szülővárosukban maradnak élni és már a szülők odaadják nekik a kocsit 18-20 éves koruktól, vagy akár lesz saját kocsijuk is még otthon élve. Velem ez nem így történt, elmentem érettségi után egy idegen városba lakni.

Ha kirándulni megyek, akkor vonattal megyek, vagy ha olyan ember van a csapatban akkor ő visz kocsival. Tavaly voltunk 3 barátommal Tenerifén nyaralni, ott kocsit béreltünk egy egész hétre és négyünk közül az a kettő vezetett mindig, akiknek volt jogsija. Majd amikor már olyan párkapcsolatom lesz, amiben már családot tervezünk, akkor veszek autót.

Találd meg azt a pasit, aki vezet, ő meg azt a csajt hagy találja meg, akit nem érdekel hogy vezet-e vagy sem.

2022. máj. 8. 12:05
 19/30 anonim ***** válasza:
29%
En bkvzok, de csak mert nincs penzem kocsira es azokra a programokra amikre kocsival el lehetne jarni. Vezetni se szeretek kulonosebben es felek is, megis atlendulnek rajta, megemberelnem magam. Mert a kocsi igenis fontos dolog, az igényes élet kelléke. Senki ne mondja nekem hogy a hajlektalan hugyában ülni normális, vagy minden buli vegen korbekerdezni hazavisz-e valaki a varosszeli vendeghazbol, aztán sose tudod lesz -e ilyen. Mar ha egyaltalan kijutsz. Ha sehova nem mesz csak melohelyre, a kocsi akkor is egy kis mini szfera. Csinosithatod, karbantarhatod, csak ugy beulhetsz radiot hallgatni. Illatosithatod, diszitheted es vigyaz a ruhadra is. Ha van penzed, vegyel kocsit, ez a mottom.
2022. máj. 8. 12:46
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten tök felesleges a kocsi. Azért nem kell démonizálni a bkv-t soha nem ültem még csöveshúgyban.

Buli végén amúgy sem visz haza senki, mert mindenki iszik. Boltozni szoktunk. Akinek van pénze megteheti. Ugyanígy lehet bérelni közösségi autót is ha nagyon kell valamiért. Aki csak Bp-en belül mozog, annak hülyeség kocsit vennie, hatalmas kiadásokkal jár a semmiért.

Balatonra, Ausztriába megy vonat, Erdélybe nem tudom, de oda minek is menni.

2022. máj. 8. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!