Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, hogy a pénzem miatt lehet csak párom?
Nagyon sokszor kapom meg, hogy csak a pénzemért van velem az aktuális párom. Ez igaz is nagyrészt. Azért ha egy bunkó növerö lennék nem hiszem, hogy hosszú távon velem lennének. Hiszem, hogy idövel megszeretnek. Persze nem rózsaszín köddel és szerelemmel, de mégis. Egyébként velem nem állnak szóba a nök sajnos! Ha úgy ismerkedem, hogy eltitkolom az anyagi helyzetemet, 10/10 alkalommal elutasítanak vagy a kedvességem miatt barátságot ajánlanak. Rengeteg visszautasításban volt már részem sajnos. Most már inkább mutatom, hogy mim van. Mások csúfolnak a hátam mögött, hogy “megint vett egy nöt magának”. Egyébként próbálok nem üresfejü csajokat keresni, kapcsolat a célom, nem a szex motivál. Egyik fö úgymond álmom, hogy a kiszemelt szeressen olvasni.
Miért nevetik ki az embert ezért? Olyan nehéz elképzelni, hogy egy alapvetöen alacsony és csúnya embernek nincs más lehetösége, mint a pénzét felhasználni? Hiába adok magamra, nem müködött az sem, ahogy a sportolás sem. Nem vagyok bünözö, nagyon sokat tanultam. Szüleim belémnevelték, hogy sokat kell tanulnom ha barátnöt akarok. A keress párt a saját szinteden se jött be, mert azok a nök is jóképü és vagy magas férfira vágynak. Volt olyan, hogy anyagiakkal ismerkedtem egy átlag alatti külsejü növel (pl ápolatlanok voltak a fogai, el volt hízva, sokszor járt elnyütt melegítöben az utcán) de az lett a vége, hogy terrorizálni kezdett lelkileg és közös házat, lakást, nyaralót akart vetetni velem, meg kölcsönt akart a szüleinek, testvérének. Akkor inkább egy csinos de buta lány aki nem tud becsapni.
Csak az csóró incelek “egyszerű melósok” ítélnek el. Mert neked van kibúvód a pénzel elérni azt ami másképp nem sikerülne. Ahogyan nekik sem.
Viszont az igaz hogy az ilyen anyagias nők sose fognak téged szeretni. Csupán élősködnek rajtad. Így is jobb mint a semmi!
Ne ird le magad! Ha te igy erzed jol magad, h fiatal, csinos lanyokkal mutatkozhatsz, az rendben van. Egy darabig... Amig te meg nem unod, h csak kihasznalnak. De ha mar az elejen leirod magad, h neked ugysem lesz "szerelmed"...na az nem jo. Bizz benne, h megtalalod az igazit, addig meg nyugodtan elvezd csak az eletet. :)
Nalam pont ugy van, h ertelmes vagyok, nem vagyok csunya, sem igenytelen, el is tudom tartani magam, megsem talalok olyat, aki meg nem "fel" ettol. Azt hiszik nagyok az elvarasaim, pedig nem is. :)
Ha te is szereted az olvasást akkor tudod melyik fórumon lehet sikeresen "cserkészni".
Ha csak unalomból ideírtál valami csámvsogni valót, akkor meg úgyis tárgytalan a dolog neked. És szép hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!