Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Befolyásolja az embereket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolja az embereket a saját külsejük vonzereje abban, hogy mások külsejét milyennek ítélik meg?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a csúnya emberek szinte az összes ellenkező nemű egyedet vonzónak találják míg a messze átlag felettiek az emberek nagyrészét max. átlagosnak látják. Én nő vagyok és többet jelent nekem egy jóképű férfi véleménye mint egy csúnyáé és ezen sokan meg vannak sértődve pedig van benne igazság. Nektek mik a tapasztalaitok?
2020. júl. 26. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

A baj ott kezdődik, hogy ezt hangoztatni kezded. Senki nem szereti ezt hallani. Politikában ezt konkrétan szegregálásnak ítélik meg és azonnal tiltakoznak, ha valaki azt mondaná, hogy "nekem egy magyar véleménye többet ér, mint egy romáé" vagy ilyesmi. Pedig sokan így gondolják stikában, de hangoztatni nagyon nem okos ötlet. Itt se lesz semmi gond, ha nem hangoztatod, mert kit érdekel kinek a véleményére adsz, az a saját dolgod.

De amúgy csak bizonyos szintig igaz az alaptételed, mert van ronda aki mindenki mást is lerondáz, van olyan szép aki mindenkit annak tart és van az a kettő amiről írtál. Nyilván nem 25-25% az eloszlás, de van.

2020. júl. 26. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Lehet hogy vonzó külsővel rendelkező egyén, később jut el oda, mint a csúnya, hogy a belső tulajdonságokat is értékelje.

De Lev Tolsztojt idézve: Nem az a kedves, aki szép, hanem az a szép, aki kedves.

2020. júl. 26. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled, aki jóképű az beválallala azt is, hogy végtelenül őszinte esetleg bunkó is legyen. Persze nem feltétlen esik egymástól messze a két típus, csak más formában közli a véleményét.

Okos ember tudja hogy 1 ember véleménye ritkán mérvadó, begyűjti a sok információt és levonja a következtetést. Másrészről az emberi szépség relatív, ami neked tetszik magadon az mást irritálhat és ugyanez fordítva is igaz. A párkapcsolat szépsége, hogy igazból csak egy embernek kell megfelelned, az pedig szerencsés esetben a partnered.

2020. júl. 26. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem igazán. Én azt látom hogy sokszor a csúnyák a legkritikusabbak. Ülnek a pörköltszaftos pólóban a gép mögött és top modellekről áhítoznak. Vagy tank arankaként kisportolt félistenekről.
2020. júl. 26. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon is. Például amikor én elhízott voltam, sokkal több mindenkit vékonynak vagy normál alkatúnak gondoltam. Most hogy lefogytam, jobban észreveszem a testalkattal kapcsolatos problémákat. Nem ítélek el senkit továbbra sem, csak megváltozott a viszonyítási pontom.
2020. júl. 26. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is jobban kedvelem a jobb külsővel megáldott emberek társaságát, viszont csak az intelligensebb fajtából. Nálam a párválasztásnál alap volt a vonzó külső, de annak szinte minden részletében stimmelni kellett. Én a mai napig figyelem az embereket, és a többségét nem találom különösebben esztétikusnak. Legyen az férfi vagy nő.
2020. júl. 26. 23:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látom nem vagyok egyedül ezekkel :)

2020. júl. 26. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Pedig férfi vagyok. Én a munkámban is törekszem a maximális eredményre, szépségre, egyensúlyra, szimmetriára. Én a nőkre is így néztem mindig is. Nálam már az kizáró ok volt, ha pl. nem tetszettek az újjai... és még nem is beszéltem a testrészek arányairól, formáiról. Ha ez okés, akkor jött a személyiség! 😂

Ha látatlanban ismerkedtem, az mindig csalódás volt.

2020. júl. 26. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:

A környezeted külső impulzusai határozzák meg, hogy mennyire rezonálsz az egyes egyénekre. Magyarra lefordítva. Akinek előnyös a külseje az sok embertől kap bókot, elismerést a külseje miatt. Az emberi agy nem végtelen, egy idő múlva elkezd szelektálni s azok az impulzusok maradnak meg benne amik megfogják. Azaz a szintén előnyösebb külsővel rendelkezőktől beérkezők. Ez tudat alatt befolyásolja a képet, hogy kit tart előnyösnek, átlagosnak, átlagon alulinak.

Ettől még aki normális az nem száll el saját magától és a személyiségük, nem a külsejük alapján ítél meg másokat emberileg.

2020. júl. 27. 00:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanúgy a vékony, kislányos csajok jöttek be akkor is amikor dagadt voltam és most is hogy sportos vagyok. Szerintem nem számít, de azért válogatósabb lesz az ember az biztos.
2020. júl. 27. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!