Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek húz jobbra egy nő ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek húz jobbra egy nő ha match után ráírok és unmatchel válasz nélkül?

Figyelt kérdés
“Szia XY, gyönyörű a mosolyod, örülök a matchnek:) Hogy telik a napod?” Ezt írtam neki. Erre unmatch. Akkor minek húz jobbra?
2022. máj. 7. 08:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Abban igazad van, hogy unmatch előtt nem írta be, hogy bocsi, de nem egymást keressük... :)
2022. máj. 7. 08:27
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem sok olyan nő is van, aki a férfiakhoz hasonlóan mindenkit jobbra húz, és aztán a matchekből válogat.

Mikor még ismerkedtem, én is csináltam ilyet, mert már bele voltam fáradva, hogy mindenkit megnézek az összes fotón, elolvasom a profilját, aztán a többség megy balra. Baromi sok időt vett el hiába.

Annyi, hogyha olyan írt rám, aki gáz, válaszoltam, hogy bocsi, véletlenül mentèl jobbra és elköszöntem. 🤷🏻‍♀️

2022. máj. 7. 08:46
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Én erre a "Hogy telik a napod"-ra allergiás vagyok. Kb. nem írsz semmit, csak átdobod a labdát, hogy a másik szórakoztasson. Más az, ha te is írsz valamit és utána kérdezed.
2022. máj. 7. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Véletlenül húzott jobbra.

2. Mindenki jobbra húz, és a matchekből szelektál.

3. Valami nagyon gázosat írtál. (Ahogy látom, nem ez a helyzet áll fenn.)

4. Véletlenül unmachelt.

5. Idő közben összejött valaki mással.

6. Csak simán irracionálisan viselkedik.

Kb ennyi magyarázat jut eszembe...

2022. máj. 7. 08:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#3 Detto!

Erre mit irjunk?

- jol.

- nem jol.

Pff..

Minden mas valasszal rengeteg mindent elarul magarol, amit en ugy az elso ket mondatnal nem igazan szeretek.

2022. máj. 7. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hogy telik a napod miatt van, semmivel sem jobb mint egy mizu. Legközelebb inkább te kezdj el magadról írni, utána kérdezz.
2022. máj. 7. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
A "Hogy telik a napod?" tényleg nem egy világmegváltó kezdés. Nagyjából semmi érdemlegeset nem lehet válaszolni rá. De emiatt minden szó nélkül unmatchelni sokkal gázabb szerintem.
2022. máj. 7. 09:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen napod volt?? Csütörtök :D
2022. máj. 7. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Véletlenül matchelt veled, vagy meggondolta magát és mégsem tetszettél neki, vagy képbe jött neki egy jobb pasi.
2022. máj. 7. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Anno kiírtam, hogy a mizu, hogy telik a napodat hanyagolják, mert nem fogok visszaírni. Annyira idegesített. Agyhalott kezdès, és ha azt válaszolod, h jól, akkor még ők vannak felhaborodva. H szukszavu vagy.
2022. máj. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!