Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás mérnök férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás mérnök férfiak! Ti adnátok esélyt egy egyszerű gyári munkás lánynak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 13:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
61%

Akkor az ügyfél nem fizet és keres olyat aki megcsinálja. Miattad nem fog egy egész gyár leállni. De még egy egész iroda sem.

Nem csinálod meg majd lesz aki igen, de a fizuemelésedet is más kapja majd.

Hja felmondasz. Nagy érvágás lesz egy nem dolgozó kolléga távozása :)

2022. máj. 21. 15:13
 42/43 anonim ***** válasza:
69%
41: A munkaidőn túl tőlem fejre is állhatnak. Max megyek máshová 2x ennyiért ahol nincs kizsákmányolás (mert a munkaidőn túli fizetetlen meló az ám) ;)
2022. máj. 21. 17:56
 43/43 anonim ***** válasza:
69%

41. Általában nagyobb IT cégeknél van egy core-time és azon kívül te osztod be az idődet. pl. 10-16. A kliens nagyon jól tudta, hogy alap állapotban mikor elérhető mindenki a cégtől. Ha néha a kliens nagyon eltér ettől, akkor igyekeznek a tudtára adni, finoman, hogy ez így nem jó.

Ameddig jól halad a sprint és ledolgozod az órát a projekten ami a szerződésben van, vagy ami be volt tervezve az adott sprintbe addig nincs mit ugráljon. Nem vagy a csatlósa.

Persze tudom vannak olyan projektek is, ahol állandóan mindennel baja van a kliensnek de nah.... az olyan klienseket le kell építeni. Ha házsártos klienseid vannak akkor előbb utóbb, elmegy a jobb munka erő is és maradnak csak az igénytelen pénzvadászok. Akinek nem számít semmi nincs életük és éjjel nappal a pénz és csak pénz hajtják, mert kell az a kicsi plusz amit ki tudnak nyalni a nagy lojalitásukkal.

Persze tudom van az a mondás ha akarsz valamit előbb adj, de most komolyan. Ha épp semmi dolgom és épp olyan a az adott feladat ami engem is bosszant és érzem hogy flow-ban vagyok akkor volt hogy maradtam 20-21-ig de max 2-3 havonta egyszerazon ritka esetekben mikor délután pótoltam, mert például 12-13-ra értem be egy előzőnapi buli miatt vagy mert falun voltam.)

Többször fordul elő velem ilyen és másokkal is senki nem csinált belőle problémát. Olyan is volt, hogy az emberek fele az előző napi céges bulitól "kómásan" ment be másnap, volt közte pár a kliens delegációjából is.

2022. máj. 21. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!