Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás mérnök férfiak! Ti adnátok esélyt egy egyszerű gyári munkás lánynak?
Nem. Mert nem vagyunk egy értelmi szinten. Lehet megsértődni, hisztizni, fájhat lelkileg. Attól még ez a helyzet.
(8. A kérdés nem szakmunkásról szólt, hanem olyanról, akinek szakmája sincs.)
Amelyik gyárba dolgoztam ott a termelés vezetőnek átlagos gyári melós a felesége.
N30
Papír nem számít.
Helyes, nőies, kedves és mosolygós legyen.
A kérdés egy újabb bizonyíték a nők hipergám természetére.
Lehet, hogy ad esélyt, ha nem tudja azt, amit minden férfi tud: te a saját kategóriádnak és a saját társadalmi osztályodhoz tartozó férfiaknak sem adsz esélyt.
Véget ért az alfákkal való f*szkörhintázás, most a stabilitás kell?
Számomra minden olyan lehetőség kinézettől, diplomától függetlenól KUKA ahol:
- fix munka időben dolgozik és nem szabadok a délutánjai ( munka beosztás, vagy ezernyi extra tevékenység munka mellet)
- éjszakai műszakban is dolgozik
- sokat utazik
Kösz de nem kérek olyan csajból, ahol néha nehezebb egy randi megszervezni, mint egy megbeszélést egy vezérigazgatóval. Főleg azért túl sokszor éreztem, azt, hogy másodlagos vagyok jelentéktelen dolog miatt, lemondott randik miatt.
A másik dolog nem érzem értelmét, hogy összejöjjek valakivel akit alig látok esetleg a munka beosztása miatt, vagy mert túl sok hobbija van.
Mi értelme összejönni valakivel aki jó esetben hulla fáradtan csak aludni jár haza?
Valahogy méltatlannak érzem, hogy olyan nővel költözzek össze aki nem tiszteli a időmet vagy saját akaratából, vagy mert képtelen beosztani az idejét vagy mert nem ura annyira az életétnek a munkája miatt, hogy ő ossza be.
ha össze jövök valakivel akkor az legyen olyan, hogy hétközbe is tudjunk programokat szervezni.
30+f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!