Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás mérnök férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás mérnök férfiak! Ti adnátok esélyt egy egyszerű gyári munkás lánynak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 13:34
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
75%
Nem minden diplomás keres jól, mávnál vagyok 220 nettóért, valószínű egy melós lány is szóba jöhetne, mert ennyi pénzel nem is csodálkozok lassan 26 évesen szűz vagyok.
2022. máj. 20. 07:31
 22/43 anonim ***** válasza:
70%

20: Hát ezzel jól levágtad a dolgozó nők jó 95% -t :)

Komolyan mint egy nő.

Melyik az a munkarend ami nem kötött és mindig szabad a délutánja?

Komolyan kíváncsi vagyok rá.

Részmunkaidős azt csinálok amit akarok? Van ilyen? Vagy valami MLM -be próbál beszervezni embereket és mindegy mikor irkálja a messenger baxogató üziket?

Meg van. Ráérő háztartásbeli anyukákra hajtasz :)

Ahol lehetőleg gyere sincs, apuci meg csak este 20-22 között ér haza.

Közen rájöttem hogy esetleg postás kézbesítő? Akkor végez ha kivitte a leveleket. Azt nem tudom hogy haza mehet -e ez után de reggel dolgozik, délután meg szabad.. Na? Eltaláltam?

2022. máj. 20. 08:48
 23/43 anonim ***** válasza:
35%

21: Nem attól vagy szűz mert keveset keresel.

Meg van a nőknek az a rétege akinél ez kitétel, de a normálisabbjai nem ezzel foglalkoznak.

MÁV helyett GYESEV, és tanulnék nyelvet mert onnan egy ugrás az ÖBB, aztán a DB vagy az SBB. Mindenhol hiány van kb minden területen. Első sorban német, és angol, esetleg francia Svájc Francia része miatt, és akkor ott van Francia ország, és Belgium is. Kb mindenhol meg fogod tudni értetni magad Európa középső és északi részén. Azzal bárhol eladható a tudásod. Úgy is mostanában szeretnék fejleszteni a vasúti közlekedést EU ban, hogy csökkentsék a légi utak számát, és a közúti árúfuvarozást is.

Nyelvel és kis bátorsággal ki tudsz lőni mint az üstökös.

Ja nem nem lesznek sorban a Ferrárik oda haza a garázsban, de más élet színvonalad lesz. Közben tudsz a szüzesség felszámolásán is dolgozni.

Nem kell végig menni minden nőn, de útközben fel lehet szedni helyes vasutas barátnőket :) Aztán majd alakul ez is.

2022. máj. 20. 08:57
 24/43 anonim ***** válasza:
47%

22-es

Itt Erdélyben, rengeteg (30% feletti F/N arány) nő dolgozik IT-ban pl. programozók, business konzulténsok, teszterek stb, vagy könyvelők, marketingesek, vagy akár egyes banki alkalmazottak (itt már lehet kötötted de 17 óra után általában szabadok).

De a legtöbb irodai meló mifelénk, olyan hogy szinte bármikor eljőhetsz előbb is ha akarsz (természetesen, ha nincs később meeting és be kell pótolni egy másik nap előtte vagy utána)

De amúgy ha barista egy olyan helyen ahol csak elvitelre van kb. 17-18 ott is szabad vagy. Sok szép barista csajt is láttam már :D.

De amúgy lehet KATAS csaj is, azaz magán vállalkozó építesz, aki netten keresztül dolgozik és készít terveket a megrendelőnek, na itt főleg olyan, hogy úgy rendezi a napját ahogy csak akarja. De ismerek grafikus/designer csajokat is akik szabad úszóként dolgoznak.

Persze attól is függ, hogy milyen környéken élsz, hogy ott milyen foglalkozású nőből van több. :)

Persze tudom, hogy miden munkát tisztelni kell, mert ha nem végezné el valaki az szar lenne mindenkinek. De ha már ennyit tanultam és folyamatosan tanulnom kell, hogy szinten tartsam magam. Akkor had várjak már annyit el az élettől, hogy a szabad időmben akkor érezzem azt, hogy ha van párom akkor van párom és élünk is és nep csak egy fogas kerekek vagyunk egy rendszerben.

Tudom van aki beéri kevesebbel de ez az ő választásuk.

Amúgy nem muszáj ahhoz feltétlenül diplomád legyen, hogy valami olyat dolgozz ahol szabadabb vagy és akár többet is keress. Akár készíthetsz otthon kézműves termékeket is pl. bio-házi szappant, vagy kézzel kötött kalapokat.

Szóval rengeteg olyan, munkahely vagy foglakozás van ahol, akár heti több délutánt is szabaddá lehet tenni.

2022. máj. 20. 10:23
 25/43 anonim ***** válasza:
70%

20-nak

De amúgy képzésekkel vagy autodidakta módon is be lehet kerülni az IT-ba programozóként vagy egyéb nem programozó pozíciókra ahol inkább nyelvek és kommunikáció kell. De tartalom gyáros, marketinges vagy designer is lehetsz könnyen ha érdekel és van is hozzá tehetséged.

Mindenre vannak jó példák csak akarni kell.

Mivel kevés a jó szakember ezért a cégek is engedékenyebbek ebben ha valaki tényleg megmutatja, hogy érdekli az adott dolog és van tehetsége is hozzá.

Nem kell mindig túl komolyan venni ami a leírásban van. De persze ehhez elengedhetetlen egy jó portfólió, "gyakorló-példamunákkal".

2022. máj. 20. 10:50
 26/43 anonim ***** válasza:
70%
akarom mondani 22-nek :)
2022. máj. 20. 10:51
 27/43 anonim ***** válasza:
67%

24: Fix munkaidőt kizártad, mindegy mikor végez mert fix a munkaideje.

Nem lehet mindenki IT -s.

Én az vagyok, nekem nem kell bemutatni.

Barista fix munkaidőben van és ez többnyire műszakos.

Nem éjjeli, de nyitvatartáshoz van igazítva.

Az hogy kata az csak adózási forma, lehet őstermelő is.

Felénk IT -s csajok nem nagyon vannak. Pénzügyesből annál több.

Egy szál IT -s csaj van.

Irodában felénk nem nagyon fér bele a melóba hogy szerződés szerinti munkaidő végén lelépjen. Senki nem szól érte, csak meló az roskadásig van. Sokat lehetne javítani szervezéssel, de ugye főnökök általában a seggnyalókból lesznek MO -n nem azokból akik megérdemlik valójában.

Környező irodákban sem látom hogy nagy kiáramlás lenne 16 kor.

Délben igen, mennek ebédelni, jönnek mennek a futárok. Csak az szokott ellépni akinek muszáj. Dolga van, vagy gyerekekért megy oviba, iskolába.

Itt este 9-10 felé ürülnek ki az irodák. 8 kor még legalább a fele bent van.

Szerintem államigazgatásban lehet olyan, ameddig bírja ésszel és vacak fizetéssel..

2022. máj. 20. 11:18
 28/43 anonim ***** válasza:
70%

27-es.

Többször megjártam, hogy helyi kávés standjánál akartam vásárolni, kávét munka után. és 17-18 kor már zárva volt, és a legtöbb hely ahol elvitelre van már akkor zárnak. pl. ezek a fix munka idős baristák. (Persze itt csak egy példát adtam arra is, hogy fix munkaidőben IT-n kívül is van olyan munka ahol nem kell késő estig ott lenni. 18-ra még simán befér egy randi egy séta a naplementében:) )

Az hogy 16 kor nincs kiáramlás nem az jelenti, hogy nem lehet előbb elmenni, persze 16 előtt illendő szólni előre de utána nem kell feltétlenül. De ugyan akkor maradhatsz egyik nap 6 órát másik nap 10-et vagy egyszer 6-ot és kétszer 9-et.

Mivel az itt dolgozó emberek élete más és más nem egyszerre fognak kiáramlani, ha csak nem tűz gyakorlat van. :)) Én már jöttem el, úgy, hogy el ell intézzek valamit 15:00 kor, hogy haza menjek zuhanyozni és átöltözni a 17:30-as randira(Nem érte meg).

Tehát ha nekem randim volt akkor úgy alakítottam a munka időmet, hogy bele férjen és jólegyen, ami persze nekem a többi napomon felborította a napomat mert be kellet pótoljam vagy már reggel 6:45 kor az irodában voltam. Tehát én tudtam alkalmazkodni és tettem azért, hogy találkozhassunk és megismerhessük egymást, de nagyon sokszor megjártam, hogy annyira sem értékelték mint egy darab szart. Ezért van az, hogy zsigerből húzódozok attól a gondolattól, hogy olyannal randizzak aki nem tud magának szabad időt csinálni. Ha meg tudom, olyan a munkája, hogy elméletileg tudna és mégsem, akkor egyértelmű, hogy ez is csak várólistán tart mert van neki egy jobb kilátásban.

De amúgy az esetek többségében az van, hogy várólistán van az ember. De így legalább gond nélkül el lehet küldeni a melegebb éghajlatra vagy akár az északi sarkra is ha szórakozik az emberrel és nem motoszkálna az ember fejében az mi van ha én vagyok a szar mert tényleg olyan sokat kell dolgoznia szegény lánynak.

2022. máj. 20. 11:50
 29/43 anonim ***** válasza:
48%

20. "KUKA ahol fix munka időben dolgozik és nem szabadok a délutánjai"

Ezek szerint, feltételezem, hogy neked szabadok a délutánjaid.

Hát bocs de ez alapján egy lúzer vagy. Akár alkalmazott vagy, akár vállalkozó, egy normális pasinak qvára nem szabadok a délutánjai, hanem dolgozik késő délutánig vagy akár kora estig. Nem ismerek egy valamirevaló FÉRFI-t sem, aki ne tolná a melót este 6-ig minden nap.

2022. máj. 20. 11:52
 30/43 anonim ***** válasza:
58%

29: Nálunk este 8 ig nem nagyon megy a szabadulás. Az jónak számít? :D

Ekkor még messze nem ért véget a nap...

2022. máj. 20. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!