Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasság vagy helyesség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasság vagy helyesség a fontosabb a nők szemében?

Figyelt kérdés

Nyilván a magas helyes pasik a főnyeremény, de mi van azzal, aki vagy magas és ronda, vagy alacsony és helyes?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a magas pasik még akkor is kelendőbbek, ha objektíven rondák.

2022. máj. 5. 16:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Magasság. Alap.
2022. máj. 6. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

sztem tokmindegy..

tegnap 08:56-tal ertek egyet, egy valamire valo embernek ez szamit

2022. máj. 7. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
A magasság fontosabb. 160 cm vagyok, így nálam alacsonyabb pasival még nem is találkoztam. 😃 De egy 5 centivel minimum legyen magasabb. Nekem ez elengedhetetlen ahhoz, hogy férfiként tudjak nézni rá.
2022. máj. 7. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Én törpenövéses (achondroplasia) pasival is találkoztam, aki tetszett, mert helyes volt és jófej. :')
2022. máj. 7. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Nálam nincs vagy vagy. Mindkettő egyformán fontos számomra.

Sosem randiztam vagy jöttem össze sem magas/ronda, sem alacsony/ helyes pasival. Olyanokkal kezdtem kizárólag, akik megfelelő magasságúak számomra. Konkrétan (190cm -200cm közötti párjaim voltak), és mindegyik arcra is tetszett, vonzó számomra.

A férjem is magas (195cm/110kg) és helyes is.( Sötétbarna 1,5cm rövid haj, barna szemek, kezdődő szakáll ( ami már nem szúr, de nem is kelt csöves benyomást). Másképp beleszeretni sem tudtam volna, ha alacsony és vagy arcra nem tetszik. Pont az esetem:)

Neki a magas, természetes szőke, kékszemű nő az ideálja. Én ilyen vagyok. 175cm/65kg, átlagos alkat.

2022. máj. 8. 01:56
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
sztem ha a kisugarzasa jo, akkor bele tudsz szeretni és onnantol megszepul
2022. máj. 8. 09:20
 17/18 anonim ***** válasza:
39%
Sokkal fontosabb, hogy jóképű legyen.
2022. máj. 8. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálam ne legyen alacsonyabb, mondjuk az én esetemben inkább az lenne kiugró, ha az lenne, mert kicsi vagyok.

Az arca kell, hogy tetsszen. Mondjuk nekem többnyire pont nem azok jönnek be, akik a nagy átlagnak igen.

2022. máj. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!