Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ér a helyességem, ha nem társul értelemmel?
Figyelt kérdés
Sajnos az én esetemben ez igaz. :( Csomó mindent elfelejtek, ha elkezdek valamin gondolkodni és eszembe jut más már nem tudom mire gondoltam előtte. Szerintem tutira meg fogok bolondulni... annyira félek ettől, hogy öngyilkossági hajlamaim vannak. Amúgy meg egyébként is semmit nem ér az életem úgy egészében. Gátlásos vagyok, félek az emberektől, teljesen zavarba jövök, ha néznek. Egy nagy nulla vagyok mentálisan, idegileg és ezt képtelen vagyok elviselni. Jobb lenne nekem egy koporsóban ott úgysem fáj már semmi.2015. márc. 7. 22:12
1/3 anonim válasza:
úgyis meghalsz, addig meg nyugodtan tanulhatsz
2/3 anonim válasza:
Ennek a szövegnek a megírása mind stilisztikailag, mint nyelvhelyesség szempontjából van annyira jó, hogy nem hiszem el az írójáról az értelem hiányát.
Ha még helyes is vagy, akkor bingó!
3/3 anonim válasza:
Mint ha csak én tettem volna fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!