Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasság vagy helyesség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasság vagy helyesség a fontosabb a nők szemében?

Figyelt kérdés

Nyilván a magas helyes pasik a főnyeremény, de mi van azzal, aki vagy magas és ronda, vagy alacsony és helyes?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a magas pasik még akkor is kelendőbbek, ha objektíven rondák.

2022. máj. 5. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%

A nagy pénisz.😂😂😂

Amúgy nem. De honnan is tudnád…

2022. máj. 5. 16:57
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Helyesseg.
2022. máj. 5. 17:01
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Alap, hogy legyen magasabb nálam 8-10 centivel. Utána a helyesség.
2022. máj. 5. 17:04
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Nekem mindkettő fontos, de inkább helyesség > magasság. Olyan férfival nem tudnék együtt lenni, akihez nem vonzódok.
2022. máj. 5. 17:13
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Magasság. 15-20cm különbség.
2022. máj. 5. 17:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően is magas nő vagyok, de mindig is jobban tetszettek a magas férfiak. Az, hogy mennyire helyes, másodlagos volt, elsősorban a magasságot tartom vonzónak. Szerencsére valahogy mindig úgy alakult, hogy olyan magas férfiakkal voltak kapcsolataim, akik arcra is tetszettek. Az igazi úgy toppant az életembe, hogy bár több, mint két méter, különösebben nem tetszett. Aztán az első randi után annyira szimpatikus volt, hogy azóta őt látom a leghelyesebb férfinak a világon és így van ez már jó pár éve 😊
2022. máj. 5. 17:18
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Alacsony vagyok (163cm) a magasság nem érdekel. Az arc sokkal fontosabb, de az se úgy, hogy helyes legyen (a közvélemény által), hanem hogy nekem tetsszen.
2022. máj. 5. 19:50
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Arc.
2022. máj. 5. 23:22
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a személyisége a legfontosabb. Ha nem tetszik a kisugárzása, a stílusa, akkor lehet akármilyen helyes vagy magas.
2022. máj. 6. 08:56
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
171 vagyok. Inkább legyen magasabb, attól alapból szexibb is, nem érdekel, hogy jóképű legyen. (Főleg, ha a mai szépfiús tendenciára érted.)
2022. máj. 6. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!