Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ki lehetne kupálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki lehetne kupálni az inceleket, és társkeresésben sikeres férfit csinálni belőlük egy tanfolyammal, ahol nagymenő rapperré képeznék át őket?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, felhasználhatnám a rap tudományomat, hogy megneveljem a loser inceleket, és egy menősítő tanfolyamot tartsak nekik.

Megtanulhatnák tőlem, hogy kell dominánsan besüppedni a bömös ülésébe, tekerni a kormányt, csapatni, krúzolgatni. Vagy egy buliban kiállni a tánctér közepére, beszámolni: egy-két-há-négy! És egy dögös west coast funky alapra egy tuti csábító rappet tolni.

"Agyamban a processzor egy madafaka Intel,

Rapper vagyok bébi, nem egy madafaka incel!

Bajnok vagyok, mint a Juve vagy a fuckin' Inter

Az ajtómon esténként sok bombacsaj kilincsel!"

2022. máj. 5. 14:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Bár én tudnék ilyen szépen rappelni a szekunder szégyenről, amit kiváltanak belőlem a kérdéseid.
2022. máj. 6. 00:36
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem amúgy pár kurzus nem lenne rossz - nem ilyen pua f...gok, hanem személyre szabva pl. órák természetes, kulturált ismerkedésről, igényességről, akár terepre kiküldeni és közben be lenne az illető drózotva vhogy, és a szakértő mondaná a feedbacket.

De ezzel a rapperképzővel azt lehet elérni, hogy még az az 1% nő is sírva menekül, akinél lett volna az incelnek esélye még incel állapotában is...

2022. máj. 10. 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Ahhoz ők is kellenének, ami a legnagyobb kerékkőtője a dolognak, hiszen ők pont hogy ráfordítás nélkül akarnak "nőhöz jutni", mondván hogy a "a menő chávóknak nem kell semmit tenniük azért hogy fürtökben lógjanak rajtuk a csajok" és ugye nekik miért járna kevesebb, hiszem ők a jófiúk, akik igazán jól bánnának a nőkkel, stb.
2022. máj. 10. 17:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Rapperképző xd kész végem...
2022. máj. 26. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Te kérdező szégyent hozol az incelekre, a gyakorira, és a rapperekre is. De még a humoristákra is. Sem humorról, sem rapről nincs fogalmad.
2022. máj. 29. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Sőt, még a neved is gyenge utánzat egy Rém rendes család részből :D
2022. máj. 29. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen tanfolyamok. Lekéstél sajnos. Maximum személlyes életvezetési tanácsadó lehetsz.

Te is jól tudod,hogy az incelek csupán a saját maguk altal kreált hülyeség miatt nem találnak senkit.

2022. jún. 16. 10:57
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

"Aki ide jó nagy rakás kemény dumált olt

szart se csinál igazából, csak eteti a trollt

hagyjátok a kis csírát kussban lógni végig

nem lesz neki többé kedve magányosan égni!"

2022. jún. 16. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
A tapasztalat hiányát nem lehet kikupálni.
2022. jún. 17. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!