Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak, amikor azt tanácsolják egy incelnek, hogy feljessze magát?

"ha egy jóképű srác viccelődik (de amúgy nem is vicces), az cuki, jó humorú, társasági embernek gondolják"
A jóképű barátaim után ezt nagyon meg tudom erősíteni. Nők vihognak minden szar "poénon", én meg ha bedobok valami intellektuális dumát a tücskök ciripelnek meg jön a creepy look a lányoktól... Szórakozóhelyen volt, hogy cimborám annyira berúgott beszélni nem tudott csak mormogott magában, de így is összeszedett egy szép lányt. Egy ponton lány odafordult hozzám és csak annyit mondott "nem tudom mit beszél a barátod, de nagyon cukiii"... Ennyit bármilyen belső tulajdonságról. Külső és főleg arc számít, semmi más.

Hagyd csak, ezekkel tök felesleges vitatkozni.
Aki helyes és bejön a lányoknak, a büdös életben nem fogja megérteni, hogy neked miért nem jön össze.
Ja persze, baj van a személyiségeddel, mert az övével biztos nincs.
Meg biztos igénytelen vagy, nem fürdesz, nem jó öltözködsz, dagadt vagy stb.
Nem érti a hülye, hogyha csúnya vagy ez mind nem számít.
Udvariasan lekoptatnak úgyis, valamint vonzalom hiányában haverként kezelnek csak.

Mondjuk a férfiak szeretik túlértékelni az eszüket, pláne ha rondák. Lehet, hogy az intellektuális poén nem is volt olyan intellektuális, vagy nem volt olyan vicces. Sok pasi azt hiszi, milyen okos aztán meg teljesen életképtelen.
Az önfejlesztés elsősorban inceleknél azt jelenti, ne utáld a nőket, ne használj ilyen kifejezéseket, hogy zsírdisznó, ne abban mérd a nőket, hogy dugható vagy selejt, ne gondolj folyton csak a szexre ha meglátsz egy nőneműt, ne tekints tárgyként a nőkre, ne úgy kezdj el beszélgetni nőkkel, hogy ha nem lesz belőle szex akkor időpocsékolás, hagyd a 10-es skálán osztályozást. És ezek így a minimum kritériumok, hogy nők egyáltalán SZÓBA ÁLLJANAK veletek. Ebben a szex még nincs is benne. Legalább is én ezt várom el általánosságban a férfiaktól.

36
De tényleg... Egyszer egy srác azzal akart felvágni, hogy ő Dosztojevszkijt olvas. Mint kiderült egyetlen kisregényén sikerült átrágnia magát, és kifejezetten csalódottnak tűnt, amikor kiderült, hogy nekem viszont az egyik kedvenc íróm. :D
Az a baj, hogy a műveletlen, proli csajokat nem nyűgözi le az "intellektuális duma", az intelligens lányok meg hamar rájönnek, ha a műveltséged foghíjasabb, mint a Maunika show szereplői.

"ne tekints tárgyként a nőkre"
Ja, mert a Chad-ek nem targykent tekintenek a nokre, mi?
37F incel

37F Incel
A chadek nem akarják elvenni a nők szabadságát.
De amúgy elképzelhetőnek tartod, hogy a minden hétvégén mást kúrogató, és a dugópajtit soha vissza nem hívó chadek és a megkeseredett, nőgyűlölő incelek nem a férfitársadalom 100%-át teszik ki? Magyarul, hogy vannak normális férfiak?

37F incel, azért az durva, hogy még csak le sem tagadod, hogy tárgyként tekintesz a nőkre, hanem megmagyarázod, hogy ez oké, mert mások is csinálják.
Ez még az inceleknél is mélypont.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!