Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak, amikor azt tanácsolják egy incelnek, hogy feljessze magát?

22.
Ez a rabszolgasággal egyenértékű. Mikor aludtál, mikor csináltál bármit ami nem munka, vagy valami kötelező esemény, mint utazás a kettő között, bevásárlás vagy főzés?

3 műszakba dolgoztam, hétvégén mind a 2 nap délután boltba.
Még gyerekem is van.
Jó időbeosztás, főzni 2 napra akár este pl. A lakásba gyerek meg kutya mellett körbe lehetett nézni.
Délelőttös héten simán találkoztam gyerekkel együtt barátokkal. Néha egy egy nap szabad...nyaralás elmaradt, nem is igazán érdekelt. Egy egy nap a Balatonon pl elég volt, erre volt idő.
Sok áldozattal járt, de megérte.
Most elég a kerestem és van időm.

Külső férfiként:
-kezdj el normálisan táplálkozni
-mozogj heti 3x legalább 1órát (ez lehet kondi, saját testsúlyos edzés)
-normalis fodrász, fogorvos
-oltozkodj igényesen (nem markafuggo) legyen saját stílusod
Belső:
-kepezd magad (akar szakma, akar tanfolyam, akar felsőfokú)
-valts munkahelyet ami jobban fizet
-ha nagy a baj akkor menj el orvoshoz és beszéld ki magadból
Kb ennyit érték ez alatt

Mindjárt jön a nőkommandó és megmondják, fellépés, intelligencia, önbizalom, kisugárzás :).
Én ezért nem megyek oda nőkhöz, mert nem akarom őket ilyen kínos helyzetbe hozni. Szegény lányon nagyon látszott azt kívánta bárcsak jönne a rendőrség és elvinné innen ezt a nyomorékot. Pedig lány se volt egy nagy szépség :).

Az alap feltevés akik szerint ez a "fejlesztés" működik, az, hogy csak a belső számít vagy legalábbis nagyrészt az.
Holott 80%-ban a külsőn múlik minden, 15% a státusz, pénz, vagyon, karrier, szakma stb. és kb. 5% az egyéb belső érték, mint humor, kiállás stb. DE! Ez az utóbbi is leginkább a külsőből következik. Egy ronda fazon ha vicces, akkor azt cikinek "creepy"-nek tartják, ha egy jóképű sréc viccelődik (de amúgy nem is vicces), az cuki, jó humorú, társasági embernek gondolják.
A külső elsődlegesen a genetikai hátterünk letükröződése. Főleg fiatalabb korban, amikor a betegségek és a korral járó dologk nincsenek jelen.
Szóval ha valaki fiatalon is ronda = rossz genetika = potenciálisan nem megfelelő szexuális partner.
De ezzel nincs is gond, a természet így alkotta meg az embert. Mindenki az elérhető legjobbra vágyik és ez tök oké.
5-ös válaszoló: "A kinézeten amúgy is sokat lehet javítani:
- kozmetikus
- bőrápolás
- jó fodrász
- jó fogász
- kondizás
- egészséges életmód
- előnyös ruhák"
Csak kár hogy ennek 99%-a nem számít igazán.
Bőrápolás: akinek alapból szar a bőre az nem fog tudni mit kezdeni igazán vele, akármit ken magára. Exem hajlamos volt extrém mértékben pattanásos lenni, mindenféle szart kent magára, de semmi nem segített igazán, folyamatosan ezzel küzdött bármilyen orvoshoz is ment, bármilyen gyógyszert is szedett. A bátyja hasonló problémával küzdött. MIért? Genetika. Ennyi.
Jó fodrász: 27 évesen extrém mértékben kopaszodom, mára alig maradt hajam, borzasztó ritka. Ezzel nem tud mit kezdeni a "jó fodrász" sem. Miért? Szar genetika azért. Apám ágáról örököltem, hogy mindenki egy kopasz majom lesz viszonylag fiatalon. Ja és nem áll jól a teljes kopaszság, mert nem elég jó hozzá a fejformám...
Jó fogász: évek óta küzdök a fogaimmal, folyamatosan darabokra törnek. Volt hogy sima kenyeret ettem és egyszer csak reccse és már hullot is ki a fogam fele.
Volt jó fogorvosom, ő meg tudta valamilyen szinten csinálni, de sajnos nyugdíjba ment. Akikhez utána jártam egyik se mvolt képes normálisan megcsinálni és még rohadt drága is volt. Az egyik zápfogamnál 80 ezer ft volt a gyökérkezelés és fél év múlva kettétört és kiesett a fele. Marhára nem jó üzlet. MIért? Szar genetika szintén.
Kondizás: az abszolút "über", mindenre jó kártya... csa kvalakit rohadtul nem érdekel a kondizás és egy kín szenvedés lenne neki. Egyetemistaként jártam kondizni 1 éveig, semmi nem látszott meg és ugyanúgy nem érdekeltem a nőket. Pedig akkor még volt hajam, és a fogaim is viszonylag rendben voltak.
Persze ha komolyabban veszem lehet lett volna eredmény, de egyszerűen nem nekem való ez a súlyzózás meg hasonló szarság. Helyette bringázok, ami nem látszik meg szinte semmilyen téren, meg ettől nem lesz az ember kigyúrt. Hízni amúgy sem hízok, mert legalább ebben jó a genetikám...
Előnyös ruhák: ez is marhaság. M iszámít előnyösnek? Nem fogok öltönyben mászkálni ,mert hülyén érezném magam, alapból hülyének is néznének miért vagyok mindig kiöltözve. Főleg, hogy a munkám sem indokolja.
Sima farmer + egyszínű minta nélküli póló.
Egyébként valóban működhet az önfejlesztés, csak az a baj, hogy nem éri meg a befektetett energiát. Egy átlag alatti pasinak iszonyat sok munka és pénzbefektetés azért, hogy esetleg szóba álljon vele a tankRozi? Hol éri ez meg? Holott a tankRozi felregisztrál Tinderre és napi 20 likot kap, pedig egy percet nem foglalkozik magával és nem kell küzdenie érte.
Ez a legnagyobb gond ezekkel a tanácsokkal. Olyan mintha azt javasolnák az embernek, hogy dolgozzon napi 12 órát egy szelet kenyérért. Ki vállalná be?

30
Kifogás, kifogás, kifogás... Ehhez nagyon értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!