Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskoromban nagyon féltem a mély és hideg víztől. Még sírtam is. Ez így kizárólagos oknak számít, nők?
Amikor 2-3 éves voltam, akkor sírtam amikor a hideg vízbe kellett menni és nagyon félős kisfiú voltam.
(Azóta persze megbátorodtam és már nem félek a víztől, a hidegtől sem már.)
Mert a nőknek mindig nagyon fontos a pasi múltja.
Pl ha egy férfiről megtudják, hogy egyszer valamikor az élete folyamán a múltban fizetett egy prostinak, akkor soha többé nem fognak szóba állni vele és nulla esélye lesz ezután. Hiába múlt, mégis kizáró ok az összes nőnél. (nem, nem prostiztam mielőtt valaki írná)
21
Az más, ha valaki úgy en bloc a tejbgrízt nem szereti...
Aki viszont csak a fajéhasat utálja, az semmi jóra nem számíthat ebben az éltben.
Tehát akkor te is elismered a #23 válaszomban írtakat?
Egy szimpla igennel is beértem volna
Kérdező, te tényleg azt gondolod, hogy pusztán attól, hogy valami a múltban történt, már nem is számít?
Ez az egész hideg vizes hülyeség valami fura tanmese volt arról, hogy ne ítélkezzünk a k.rvázó férfiak felett? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!