Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskoromban nagyon féltem a mély és hideg víztől. Még sírtam is. Ez így kizárólagos oknak számít, nők?
Amikor 2-3 éves voltam, akkor sírtam amikor a hideg vízbe kellett menni és nagyon félős kisfiú voltam.
(Azóta persze megbátorodtam és már nem félek a víztől, a hidegtől sem már.)
"Kiárólagos oknak számít?"
Első opció: "Nem, nem jönnék össze vele"
Igent kellett volna megadni, mert "Igen, kizárólagos ok, nem jönnék össze vele"
Az külön tetszik, hogy a "nincs baj vele" csak egy meleg pasitól származhat szerinted, egy nő vagy elutasítja, vagy tolerálja.
Üdv: Egy több gyermekkori fóbiával rendelkező férfi menyasszonya, akit pont nem érdekel (pozitív értelemben) hogy ő ilyen, mert ő ezekkel együtt is ugyanúgy szereti.
Amikor fogynak az ötletek, de teljesíteni kell a havi kamu kérdés kvótát.
A következő lehetne, hogy pl összejönnénk-e olyan pasival aki kiskorában pótkereket használt biciklizéshez, mert egy igazi férfi úgy születik h tud biciklizni. Vagy összejönnénk-e olyannal aki még 6 évesen is hitt a mikulásban. Vagy olyannal aki előbb önti a tejet a tálba és csak utána a müzlit.
Majd kérem a százalékomat a havi díjból.
5
Lehet ironizálni, de én azért vagyok szingli, mert kiskoromban nem szerettem a fahéjas tejbegrízt. Amint ezt megtudják, azonnal pattintanak...
Szóval lehetne egy kicsivel több empátia benned.
8.
Haverom egyszer belefutott egy ténylegesen őrült csajba, aki azért kezdett ki vele, mert - idézem - "benne lakozik a halott kutyájának szelleme". És ez így poénos leírva, meg haha helyzetkomikum, de ha valaki ezt komolyan gondolja, akkor ott problémák vannak.
Szakítani nem nagyon lehetett vele, haver szerint úgy lett vége a dolognak, hogy belement a játékba és elment vele valami "varázslóhoz", aki kivarázsolta belőle a kutya szellemét, ami így reinkarnálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!