Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 éves koromig csak durva csalódások értek, akkor érdemes elengedni, feladni a társkeresést, ismerkedést?
Azért a legtöbb ilyen kérdésnél általában kiderül, hogy a "sorozatos durva csalódások" annyit takarnak, hogy odament pár csajhoz, akik nem ugrottak egyből az ölébe, aztán hagyta a francba onnantól és magában utálja a nőket, de nem próbálkozik evör.
Nézd, ha nem az van, hogy minden nő sikítva és nyakát törve menekül a közeledből, akkor szerintem kár 23 évesen a feladáson drámázni.
Mit értesz durva csalódás alatt?
Annó én is próbálkoztam több lánynál, egyetlen út működött, hogy a baráti társaságon belül ismeretségek alakultak ki és baráti szintről sikerült továbblépni. Buliban / egyéb helyen leszólításból sose lett semmi.
Úgyhogy ne add fel!
8-as
Na itt hibádzik alapból a dolog : mit tud nyújtani a másik. És ennek a mérlegelése, kifilózása és már bukott is a mutatvány. Nem azt nézem, hogy mit tudok "elvenni magamnak" (mit tud nyújtani a másik).
Azt nézem én milyen vagyok vele. "Mit adok én neki" és ettől lesz önzetlen az egész.
Tehát nem elveszem a másikból, hanem én adok mindent magamból.
Pedig adok kapok alapon kell működnie annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott legyen.
100 százalék a kapcsolat. 50 az egyik félnek,50 a másiknak. Ebben benne van a kölcsönösség. Viszont, ha az egyik időszakosan csak 20-át tud nyújtani, nekünk kell hozzátenni a többi 80-at. Ilyenkor lehet önzetlennek lenni. De ha te nonstop hozzáteszed a 80 százalékot, abba érzelmileg és testileg is beleroppansz. És nem is akarnék olyannal lenni, aki nem hajlandó annyi energiát fektetni a kettőnk kapcsolataba, mint én.
Szép dolog az önzetlenség, de egy egészséges kapcsolatban ez nem úgy működik, hogy csak te adsz.
Már bocs de egy kapcsolat nem excell táblázat és nem is százalékelemzés.
Mindegy ki mit tesz bele, (nem anyagiakra gondolok). Vagyis ha nem érzem ugyanazt a rajongást odaadást, vagy nem fog meg a lány valamilyével hogy zsongjak érte, akkor b...szhatod, mert kihül és kész. de nem vesézem, hogy ő mennyit tesz bele, na akkor én se fogok többet, ert ez akkr taktikázás, ésszel szeretés, vagy mindegy hogy hívod.
Szóval én nem filózok, nem elemzek esténként és nem észérvekkel élvezkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!