Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinek már többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek már többször is jött össze szex Tinderről akkor az a férfi mondhatni hogy átlag feletti?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 5 alkalommal.
2022. máj. 3. 13:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annak fényében hogy olyanokat olvasni itt férfiaktól, hogy havi 2 match van, szerintem jó arány
2022. máj. 3. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Nekem volt ronda haverom egyetemen, aki majd minden 2. buliból vitt fel elhízott nőt szexre az albijába. Az 5 év alatt volt neki vagy 40 ilyen nője 1-1 éjszakára. Egyik sem volt jó csaj.
2022. máj. 3. 14:27
 13/20 anonim ***** válasza:

12: A blackpillel az a gond, hogy Chad kinézetét a 19. századi náci filozófusok leírásai alapján határozzák meg, tehát lapátáll, magas, izmos, kék színű vadász szemek.

A valóságban viszont nem az a Chad, akit a férfi filozófusok annak mondanak, hanem az, akire a kinézete miatt valóban másznak a nők.

Az a barátod nem volt ronda, hanem egy Chad volt.

2022. máj. 3. 14:32
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
5db, meg főleg 40 elhízott nőből is sok. Nekem összesen 3 kövér nőm volt eddig, pedig megpróbáltam mindent.
2022. máj. 3. 14:34
 15/20 A kérdező kommentje:
18-23 közötti vékony, szép arcú lányokról van szó :)
2022. máj. 3. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Már ha csak szex volt és más semmi, tehát nem lett utóhatása, nem kapott el betegséget, nem verték meg, nem rabolták ki, nem jelentették fel, akkor igen. Az egy tehetséges férfi.
2022. máj. 3. 14:45
 17/20 anonim ***** válasza:

6: A sokszor felhozott 5 éves OkCupid statisztika szerint is csak a felső 20% jut bármihez, jó nőhöz meg különösen.

Azt meg mindenki tudja, hogy azóta sokkal nehezebb lett férfiként a Tinder. Most ez felső 10% lehet inkább.

2022. máj. 3. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyébként átlagosan hány match jön egy nap?
2022. máj. 3. 14:50
 19/20 A kérdező kommentje:
23 matchem van most, 1 hete tértem vissza 8 hónapnyi kihagyás után. 42 like és 23 match.
2022. máj. 3. 15:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen. Átlagos férfi havi 1-2 match-et tud. Átlag alatti meg nullát. Utóbbit saját tapasztalatból tudom sajnos több ezer right swipe-pal a hátam mögött kb. 50% right swipe rate mellett.
2022. máj. 3. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!