Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a korrekt ha nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a korrekt ha nem tetszik a kérő?

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 11:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz helyzet ez. Az elején megírtam mindenkinek, aki nem tetszett, hogy nem egymást keressük. Hát kaptam pár olyan választ... amitől totál elment a kedvem, és tényleg inkább vissza se írtam.

Voltam ott minden, felszínes kva, aki rögtön ítélkezik, szemétláda, aki nem is ad esélyt, hogy a belső értékeit villantsa, és még nem is emlékszem, hogy micsoda.

Szóval, ha a nők egy betűt sem írnak vissza, az sajnos nem csak azért van, mert a nők szmét gyökerek, hanem azért, mert a férfiak is azok.

2022. máj. 3. 13:54
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem ghostingolom, az azt jelenti, hogy volt beszélgetés, és hirtelen megszűnik. Alapból ignorálom.
2022. máj. 3. 14:05
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

21:

Frankó. Én kérek elnézést a nevükben :(

2022. máj. 3. 14:05
 24/26 anonim ***** válasza:
90%

A ghostingolás az egyik legundorítóbb dolog.

És tudjátok ti nők, hogy ilyen esetben mi férfiak miért próbálkozunk??

Azért, mert ha nem adtok egyértelmű jelet, hogy nem akartok semmi, mi próbálkozunk.

Legalábbis én és sokan mások biztos.

Mert ami még nem dőlt el, azért lehet küzdeni.

Nekem meg eleve tetszik ha küzdenem kell egy nőért.

Szóval ezért kell kimondani egyértelműen, hogy nem akarsz a másiktól semmit.

Magad is megkíméled az értelmetlen f*szságoktól meg a másikat is, mert nem pazarolja olyan dolgokra az idejét, melyeknek értelmük sincs.

2022. máj. 3. 16:47
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
Ha valaki nem mondja ki egyértelműen, hogy igen, azt vedd nemnek. Ne ez legyen a kifogásod a gusztustalan zaklatásra.
2022. máj. 3. 17:16
 26/26 anonim ***** válasza:
60%
Azért az sem mindegy, ha csak nyomtál egy lájkot vagy írtál egy "Mizu"-t vagy "Kézcsókom, szép hölgyem"-et és ő ignorálta, az még nem bunkóság egyáltalán, nem kell fogadnia. Ha normálisan bemutatkoztál, akkor talán már illik egy "Köszönöm, de sajnos nem..." De ha ez sincs, azért lehet, hogy épp 20 emberrel levelezik vagy csak 5 percre ugrott fel körülnézni és inkább mégse keres társat..., hát ez van. Csak úgy eltűnni pár nap beszélgetés után már kifejezetten illetlen, kivéve persze, ha megbántottad vagy valami ijesztőt írtál neki.
2022. máj. 3. 17:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!