Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a nők sokszor nem azt választják, akinek stabil egzisztenciája van, hanem azt, aki jobban néz és lazább?
Ez most nem egy sirám poszt lesz, bár előre látom, hogy úgyis belém fognak állni.
33 vagyok, saját lakással (önerőből), jó munkahellyel, havi 5-600 nettó átlagosnak nevezhető bevétellel. Sportolok, de azért nem nézek ki csudajól, nem is vagyok ronda, fitt vagyok. Sokat spóroltam mindig is albérleten, vásárláskor, bulikon. Nem vagyok nagy partyarc, de aki megismer, az tudja, hogy rám számíthat akár egy életen át, az emberi kapcsolataimat mélységükben alakítom ki, nem felszínes-alkalmi szórakozás mentén. Vidám vagyok, jó a társaságomban lenni állítólag.
Ezzel szemben van egy haverom, nálam magasabb, jóképűbb, lazább és aktívabb, de anyagilag semmije nincs. Egész életében sodródott, ami pénze volt elköltötte arra, hogy mindig más országba menjen valami kuli munkát végezni, alkalmi módon bármit. Mondta is, hogy nem szereti, ha húzza a zsebét a pénz. A nők - amennyire láttam - fürtökben lógnak róla, többen akartak már tőle gyereket, letelepedni vele, családot. Mondom, se szakmája, se egzisztenciája, igaz, feltalálja magát, a jég hátán is megél (intézetben nőtt fel).
Nekem mindig is nehezemre esett, hogy párt találjak, és bár volt 1-2 jobb kapcsolatom, sosem tudtam kedvemre válogatni, a nőket nekem kellett hajtani és nem fordítva. Társkeresőn ha van heti 2 matchem akkor már jó vagyok.
Mi ennek az oka? Velem született lúzerség, vagy haverom csinál valamit nagyon jól? Esetleg a nők vannak ilyen bonyin összedrótozva, amit én nem értek, és mégiscsak a don juánság számít a stabilitással szemben?
Még valami:
"Sajna ez van, kinézet a döntő, a jó pasikra ragadnak"
Hát ezt nagyon könnyű cáfolni.
És most nem magamat hozom fel példának, hanem mást.
Volt egy lány aki külsőre elég szép volt. Korábban modellkedett is, olyasmi volt külsőre, mint Nádai Anikó.
Na, ő mondta nekem, hogy neki azok a kifejezetten szép fiúk nem jönnek be. És igazat is mondott.
Ahányszor rámentem a Facebook profiljára, azt láttam, hogy nagydarab, szakállas pasikkal van együtt, akik ugye nem azok a kifejezetten szép emberek.
Csakhát azok a pasik lehet nem voltak szépek, de elég ferifias kisugárzásuk volt.
Téveszme, hogy a külső olyan sokat számít!
Igen, lehetnek nők, akik külsőcentrikusak, de sok nő van, aki nem az.
8 voltam
10-es vagyok.
Nekem az tetszett meg, amilyen szenvedelyesen csinalja, amivel foglalkozik.
10-es vagyok.
Meg hogy milyen baromi meno es klassz, amit csinal. Kesobb tudtam meg, hogy az neki munkaja. Ugy csinalja munkajat, hogy elvezetnek, szorakozasnak latszik. Szerintem akkor is csinalna, ha nem fizetnenk neki erte. Az látszik rajta, az arcán kozben.
Azért kérdező, mert a 21. században már nem feltétlen a férfi teremti meg az anyagi hátteret a családban. Egy nő is ugyanúgy elmehet dolgozni, karriert építhet, lehet vezető, saját vállalkozást is csinálhat ,egyszóval egyenlőség van. Magyarán már NEM az anyagi javak alapján fgonak válogatni a nők, hiszen megtehetik, hogy mindezektől függetlenül vizsgálják a kiszemelt férfit. Réggebben is a külső volt az elsődleges szempont, csak a legtöbben nem tehették meg, hogy kizárólag ez alapján válogassanak, mivel vagy kénytelenek voltak a családjuk által kiszemelt emberhez hozzámenni vagy alapból is rákényszerültek arra, hogy a legjobb anyagi háttérrel rendelkezőt válasszák.
Manapság az internet korában a külső lett minden téren az elsődleges. A külsőd dönti el elsősorban, hogy sikeres leszel-e, hogy értékes tagjának fog-e tartani a társadalom vagy nem. Emiatt a nők számára is alapvető fontosságú, hogy a legjobb külsővel rendelkező férfit válasszák, még ha az anyagilag nem is a legjobb döntés. Illetve azt is tegyük hozzá, hogy manapság semmi és senki nem tiltja, hogy X nő gyereket szüljön "Gigachad"-nek, aztán összejöjjön Y béta férfivel aki majd felneveli Chad juniort...
28
Mert neked a jó nő nem a csinos, helyes arcú, igényes szomszédlányt jelenti, hanem a 10/10-es bombázót, amit kb csak filmekben meg pronóban látni.
26 Hagyjad, az ilyen kommentekre két válasz van: a pasid igazából egy szexisten, csak a média által megrontott esztétikai érzékeddel nem tudod értékelni VAGY igazából te sem vagy szép.
Az elképzelhetetlen, hogy a narratívájukkal ellentétes jelenség valós legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!