Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a nők sokszor nem azt választják, akinek stabil egzisztenciája van, hanem azt, aki jobban néz és lazább?

Figyelt kérdés

Ez most nem egy sirám poszt lesz, bár előre látom, hogy úgyis belém fognak állni.

33 vagyok, saját lakással (önerőből), jó munkahellyel, havi 5-600 nettó átlagosnak nevezhető bevétellel. Sportolok, de azért nem nézek ki csudajól, nem is vagyok ronda, fitt vagyok. Sokat spóroltam mindig is albérleten, vásárláskor, bulikon. Nem vagyok nagy partyarc, de aki megismer, az tudja, hogy rám számíthat akár egy életen át, az emberi kapcsolataimat mélységükben alakítom ki, nem felszínes-alkalmi szórakozás mentén. Vidám vagyok, jó a társaságomban lenni állítólag.

Ezzel szemben van egy haverom, nálam magasabb, jóképűbb, lazább és aktívabb, de anyagilag semmije nincs. Egész életében sodródott, ami pénze volt elköltötte arra, hogy mindig más országba menjen valami kuli munkát végezni, alkalmi módon bármit. Mondta is, hogy nem szereti, ha húzza a zsebét a pénz. A nők - amennyire láttam - fürtökben lógnak róla, többen akartak már tőle gyereket, letelepedni vele, családot. Mondom, se szakmája, se egzisztenciája, igaz, feltalálja magát, a jég hátán is megél (intézetben nőtt fel).

Nekem mindig is nehezemre esett, hogy párt találjak, és bár volt 1-2 jobb kapcsolatom, sosem tudtam kedvemre válogatni, a nőket nekem kellett hajtani és nem fordítva. Társkeresőn ha van heti 2 matchem akkor már jó vagyok.

Mi ennek az oka? Velem született lúzerség, vagy haverom csinál valamit nagyon jól? Esetleg a nők vannak ilyen bonyin összedrótozva, amit én nem értek, és mégiscsak a don juánság számít a stabilitással szemben?

2022. máj. 2. 10:38
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%
Azért van mert a masik pasi érdekesebb. Mindig csinál valamit, változatos. Te meg eljársz dolgozni, hazamész, valahogy elszenveded az időt, alszol, mész dolgozni. Szóval unalmas, értem én, hogy munka után nincs kedved semmire. De akkor milyen alapon tudnál lekötni valakit magad mellett?
2022. máj. 2. 11:11
 12/43 anonim ***** válasza:
74%

Ez egyébként fordítva is működik. :)

Azok a nők, akik iránt kifejezetten gyengéd érzelmeim voltak eddig, nem voltak az esetim.

Ez van, vannak emberek, akik magasabb szinten működnek, mint a földhözragadt átlag ember.

Nekem nincs szükségem jó külsőre ahhoz, hogy a nőkben vonzalmat keltsek.

Ugyanakkor egy nőnek sincs feltétlenül szüksége jó külsőre ahhoz, hogy szerelmemre lobbanjak iránta.

Azt hiszem, egy másik dimenzióban élek. 😂

#8 voltam

2022. máj. 2. 11:17
 13/43 A kérdező kommentje:
#11 hát, ezt mondjuk ilyen alapon megkérdezheted bármelyik dolgozó embertől (amúgy nem csak dolgozni járok meg aludni lol).
2022. máj. 2. 11:19
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Általánositasz. Én pl soha nem kinezet alapján döntök. Nem is anyagiakat nézem.
2022. máj. 2. 11:19
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Aki nem az esetem es akibe bele vagyok most zugva, siman elmennek mellette az utcan, ra se neznek, annyira nem erdekelne, ha csak a kulsejet nezzuk...

😀

2022. máj. 2. 11:20
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Viszont miutan beleszerettem, a kulsejebe is barromira beleszerettem! Vagyis egyszerre a kettobe, azt hiszem, kulsobe es belsobe is...

Már gyônyörűnek találom...

2022. máj. 2. 11:24
 17/43 anonim ***** válasza:
95%
Akihez van gusztusod, hogy megdugd/megdugjon, az az eseted.
2022. máj. 2. 11:29
 18/43 A kérdező kommentje:
retardáltak vagytok sajnos
2022. máj. 2. 11:31
 19/43 anonim ***** válasza:
86%

A belső a külsőt meg tudja szépíteni, és el tudja csúfítani. Természetesen azért egy alap normális kinézet kell, de ez az emberek többségénél megvan.

Jómagam egyébként egy bizonyos értelemben szapioszexuális vagyok, tehát én akkor kezdek el igazán vonzódni egy nőhöz, ha intelligens. Vagy ha nincs is lexikális tudása, akkor legyen gyengéd, kíváncsi a világra, merje megélni az érzéseit.

Ezzel szemben a pasik többsége akkor vonzódik egy nőhöz, ha jól néz ki. Nálam ez kevés ahhoz, hogy lekössem magam mellette.

8 voltam.

2022. máj. 2. 11:32
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes modon sosem a ferfias magatartasformakat soroljatok fel, amikor panaszkodtok. Mindig az ennyi penzem van, ilyen magas vagyok, ilyen autom-hazam van. Az, hogy tudsz emberekkel beszelgetni, az szukseges, de nem elegseges feltetel. Mitol vagy ferfi?
2022. máj. 2. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!