Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a nők sokszor nem azt választják, akinek stabil egzisztenciája van, hanem azt, aki jobban néz és lazább?
Ez most nem egy sirám poszt lesz, bár előre látom, hogy úgyis belém fognak állni.
33 vagyok, saját lakással (önerőből), jó munkahellyel, havi 5-600 nettó átlagosnak nevezhető bevétellel. Sportolok, de azért nem nézek ki csudajól, nem is vagyok ronda, fitt vagyok. Sokat spóroltam mindig is albérleten, vásárláskor, bulikon. Nem vagyok nagy partyarc, de aki megismer, az tudja, hogy rám számíthat akár egy életen át, az emberi kapcsolataimat mélységükben alakítom ki, nem felszínes-alkalmi szórakozás mentén. Vidám vagyok, jó a társaságomban lenni állítólag.
Ezzel szemben van egy haverom, nálam magasabb, jóképűbb, lazább és aktívabb, de anyagilag semmije nincs. Egész életében sodródott, ami pénze volt elköltötte arra, hogy mindig más országba menjen valami kuli munkát végezni, alkalmi módon bármit. Mondta is, hogy nem szereti, ha húzza a zsebét a pénz. A nők - amennyire láttam - fürtökben lógnak róla, többen akartak már tőle gyereket, letelepedni vele, családot. Mondom, se szakmája, se egzisztenciája, igaz, feltalálja magát, a jég hátán is megél (intézetben nőtt fel).
Nekem mindig is nehezemre esett, hogy párt találjak, és bár volt 1-2 jobb kapcsolatom, sosem tudtam kedvemre válogatni, a nőket nekem kellett hajtani és nem fordítva. Társkeresőn ha van heti 2 matchem akkor már jó vagyok.
Mi ennek az oka? Velem született lúzerség, vagy haverom csinál valamit nagyon jól? Esetleg a nők vannak ilyen bonyin összedrótozva, amit én nem értek, és mégiscsak a don juánság számít a stabilitással szemben?
Hiába van egzisztenciád, ha nem vagy vonzó.
Szeretnéd hogy egy nő csak azért legyen veled, mert jó munkád és lakásod van?
Sajna ez van, kinézet a döntő, a jó pasikra ragadnak és kurvára nem kell erőlködniük hogy a legszebb nőket is megkaphassák.
Én ismerek olyat, akit leírtal, csak ő még dolgozni se nagyon szeret, tippmixelni viszont annál inkább.
Gondolom kitalálod, hogy neki is mindig van nője, nem is akármilyen és többnyire a nők kezdeményeznek nála.
Na, már az is baj, ha nem aranyásó a nő 😁
Figyelj, nekem például nagyon fontos a külső, mert minek is randiznék olyannal, akit nem tartok vonzónak? Utána viszont azzal akarok lenni, akibe szerelmes vagyok. Nyilván nagyobb eséllyel szeretek bele olyanba, akivel találkoztam, mint akivel nem. Érted, ugye? Tehát, ha te már "kiesel az első körben", akkor a haverodnak eleve "nagyobb a merítés", azokból a nőkből, akik aztán hosszútávon is vele akarnak lenni. Lehet, hogy ő találkozik 100nővel és abból 80-nak nem jön be az életmódja, de te azt látod, hogy van 20, aki vele akar lenni. Te meg találkozol 3-mal, de ők pont nem ilyen "nyugis" embert akarnak, mint te.
Azt tudom, de engem kifejezetten sértene az, ha egy nő azért akarna tőlem valamit, mert tetszek neki.
Azt akarom, hogy az én értékemet az vigye fel, hogy olyan kisugárzást mutatok, hogy még azok a csajok sem tudnak nekem ellenálni, akiknek nem vagyok az esete.
Így egyedinek érzem magam.
Szerintem a volt barátnőmnek sem voltam kifejezetten az ideálja, legalábbis remélem. Gáz lenne, ha kiderülne, hogy igen.
3
Magyarul nem jönnél össze olyannal, aki jóképűnek tart? :D
Kérdező, a nők nem aranyásók, aki meg mégis, az ennél sokkal többre hajt, de velük meg minek foglalkozni? Szép és jó, ha egy férfi megfelelő egzisztenciát teremtett magának, de egy szeretetkapcsolat azért nem ezen alapul. A közös érdeklődési kör, hasonló humor, azonos értékrend és a fizikai vonzalom adott esetben fontosabb a pénznél.
Nektek semmi nem jó. Ha nem a pénzre mennek az a baj, ha a pénzre mennek az a baj.
Mos komolyan, azért kéne fürtökben lógni rajtad a nőknek, mert dolgozol? :D
"Magyarul nem jönnél össze olyannal, aki jóképűnek tart? :D"
Nem szívesen tenném, és a jövőben kifejezetten szeretném elkerülni az ilyen esetet, mert az egyéniségem veri tönkre.
Én ugyanis a stratégiámat arra építem, hogy a viselkedésemmel keltek vonzalmat. Ebből fakadóan pedig a nők többsége az enyém.
Ha egy nő ezt mondja:
"nem az esetem... De mégis annyira vonzódok hozzá"
Akkor én vagyok a legnagyobb király, a legnagyobb nőcsábász, aki annyira profi, hogy még jól sem kell kinéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!