Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 múltam és nem volt még barátnőm. Van még esély?

"Túltettem magamat azon is. Van ilyen! Tovább kell menni."
Bocs de az emberek nagy többsége nem szociopata hogy egy csodás mosoly keretében túltegye magát a sorozatosan hasonló helyzeteken.
Normális ember ilyen helyzetben elengedi a témát, mert nem fog görcsösen erőlködni, hogy házhoz menjen a pofonért, és a semmiért.
A tindereddel kapcsolatban egy dologban tudok egyetérteni: egy kiváló profi fotós biztosan egész sokat tud dobni a férfi esélyein, ez kétségtelen. Ha annyira érdekelt volna ez a képhuzogatós baromság, meg is csináltatom.
De nem vagyok mazoista hogy ilyen nyomorult tinderrel foglalkozzak, mert nekem hánynom kell attól az apptól, és az összes társkeresőtől is. Nem véletlenül teszem hozzá.
De annyit készséggel elismerek hogy lehet javítani a képen, csak nem annyit hogy érdemes is legyen foglalkozni vele. Ugyanis a tinderen csakis a felső 20% férfi visz szinte mindent, a többinek csak szenvedés az egész

22: "Bocs de az emberek nagy többsége nem szociopata hogy egy csodás mosoly keretében túltegye magát a sorozatosan hasonló helyzeteken."
Bocs, de a gyerekkori traumáimat (bandázós megaláztatás, már írtam vmék incel topikba még az előző accommal) 36 éves koromig hordoztam... 35 évesen kezdtem el foglalkozni pszichológiai alapon történő önfejlesztéssel illetve az ilyen irányú spirituális jellegű "tanításokat" is azóta követem. (Eckhart Tolle a kedvencem)
Nem egyik napról a másikra (csettintve) sikerült ez a hadművelet amúgy. :) Ma már így vélem, ma már haragudni sem tudok a régi "barátokra"... Ennyi számít ha foglalkozol a duli-fulis egoddal :)

"Nem egyik napról a másikra (csettintve) sikerült ez a hadművelet amúgy. :)"
Szívből örülök a sikeres önfejlesztésednek, nagyszerű dolog. Csak épp nem támasztja alá az állításaidat, és nem is fogja.
És ugye van az amit mások tapasztalnak, és hiába vagy te aki szerint meg minden szép, mások nem véletlenül másképpen látják, és ha ez nem fér össze a saját tapasztalatokkal, nem fogják komolyan venni.

Köszönöm szépen! :)
Pont ez a lényeg, hogy ha nekem is sikerült fejleszteni magamat egyszeri gyalognak, akkor másnak is sikerülhet. A lehetőség adott, csak (ugye) melózni kell vele... :)

Kérdező, szerinted milyen változás történne veled, ami miatt becsajoznál? Örökölsz egy lakást? Nyersz a lottón? Teljes test-és arcátalakítás? Híresség leszel?
Figyelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!