Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 múltam és nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 múltam és nem volt még barátnőm. Van még esély?

Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy csúnya vagyok, értelmes, intelligens vagyok. A munkahelyemen nincsenek nők, a baráti társaságom is hasonló, mint én, így ott sem igazán. Az internetes társkeresés esélytelen, ha van egy két matchem, az vagy kamu, vagy nem válaszol. Néha már teljesen reménytelen vagyok.

2022. máj. 2. 05:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

"Nem gondolom, hogy csúnya vagyok, értelmes, intelligens vagyok"

-----> "Az internetes társkeresés esélytelen, ha van egy két matchem"

Meg is válaszoltad magadnak, rosszul gondolod, 99% eséllyel ha nem is vagy "csúnya", de valószínűleg nem éred el azt a küszöböt kinézet tetkintetében hogy a nők emberszámba vegyenek. Főleg nem online társkeresőkön. És ha 30 évesen még soha nem volt senkid akkor tényleg így is van, ezt kár tagadni...

2022. máj. 2. 06:13
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

online nagyon nagy a szórás , még nagyobb mint élőben.

Online ha nem ütöd meg a felső mércét, inkább ne is regisztrálj. Nekem dettó olyan volt az online ismerkedés mint neked, többnyire nem válaszoltak illetve ha pl. tinderen volt matchem az is tuti véletlen volt :)

De amúgy van esélyed, esetleg még iscsak valamilyen szinten munka téren, hobbi, kikapcsolódás terén.

2022. máj. 2. 06:51
 3/26 anonim ***** válasza:
27%
Nincs.
2022. máj. 2. 07:21
 4/26 anonim ***** válasza:
39%
Nagyobb esélyed van nyerni a lottón.
2022. máj. 2. 07:39
 5/26 anonim ***** válasza:
25%
Nem elég, hogy nem vagy csúnya. Átlagos külsővel (és átlagos fizetéssel) sincs esélyed a nőknél.
2022. máj. 2. 07:54
 6/26 anonim ***** válasza:
10%

Jaja, én sem randiztam senkivel amíg*** tindereztem, tök átlagos (de szerintem alatta) külsővel és átlag alatti fizuval. :) Az egészet beképzeltem, hogy két hónap alatt sikerült 8 partnerrel taliznom (1 mondott nemet első után, 2 hölgy volt akivel 2x-3x taliztam, de a többinek én mondtam nemet a frusztrációmból fakadóan)... Nem húzom sokáig az időt, pár napos csetelés után el szoktam volt hívni élő talira a másikat, értelmetlen az elnyújtott netes/telefonos

beszélgetés, úgy is élőben derül ki, hogy múúúodik a kémia, szvsz.

Nyár végére tervezek visszatérni, majd kivi leszek. :)

***Most direkt visszanéztem a bérpapíromat meg az akkori KSH átlagot... 2019 tavasz vége-nyár eleje az utolsó randizós korszakom. Tudom, bele fognak kötni az incelek abba, hogy a "párkapcsolati piac" (:D) azóta rosszabb lett. :)))

2022. máj. 2. 08:16
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Van
2022. máj. 2. 09:01
 8/26 anonim ***** válasza:
72%
Csak ha továbbra is, mint eddig, 2 naponta kiírod ide a kérdésed. 3-4 év, és lesz valakid. Ne akard elkapkodni!
2022. máj. 2. 09:02
 9/26 anonim ***** válasza:
28%
Érdemes lenne olyan hobbit keresni, ahol találkozhatsz sok emberrel. Nagyobb eséllyel jönne össze.
2022. máj. 2. 10:36
 10/26 anonim ***** válasza:
62%
Van! 32 voltam mikor megismertem a párom.
2022. máj. 2. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!