Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez valamit irántam?
Figyelt kérdés
Egy fiúnak nagyon nem tudok eligazodni a viselkedésén. Egyrészről úgy érzem lehet, érez irántam valamit, mert szélesen mosolyog, ha meglát, többször volt, hogy megdicsért csak úgy, és van, hogy keresi a fizikai kontaktust, vagy fölösleges dolgokban kéri a segítségemet (a cosmoban olvastam, hogy ez jó jel xdd). Máskor viszont úgy érzem, hogy nem is érdeklem, nem foglalkozik velem egyáltalán, vagy más lányokkal beszélget és flörtöl. Csak azért furcsa az egész, mert nem olyan nyíltan flörtöl velem, inkább kifejezetten aranyos dolgokat mondd, de lehet ez pont annak a jele, hogy nincs nála esélyem. Valaki tudna segíteni, hogy ez most mit jelent?2022. máj. 1. 23:52
1/6 anonim 

válasza:

Ez azt jelenti, hogy nem biztos hogy te leszel a befutó, csak próbálkozik nálad is, másoknál is.
2/6 anonim 

válasza:

Le kellene csapni végre a feldobott labdákat.
Adj már szerencsétlen srácnak valami visszajelzést, hogy jó úton jár, lehet tovább lépni.
A többi lánnyal is azért flörtöl, mert azokkal lehet.
3/6 anonim 

válasza:

Előre kell lépned. Nézz a szemébe és mond meg neki hogy főznél rá ha tehetnéd.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Viszont attól félek, hogy úgy már nem érdekelném, ha ilyen gyorsan kimutatnám az érzéseimet. Nem tudom, hogy azzal nem üldözném-e el magamtól.
2022. máj. 2. 22:42
5/6 anonim 

válasza:

Ha meg nem tisztázod le magadban és vele hogy mit szeretnél, azzal csak az időt húzod és ácsingózol utána. Nagyon kellemetlen dolog a visszautasítás, de ez is benne van a pakliban.
6/6 anonim 

válasza:

Ha igazán érdekelnétek egymást, annak lenne folytatása. Legalábbis mindkét fél részéről ez lenne a természetes reakció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!