Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy egyszerűen túl soknak tartom a nyomulását? (Már 2x megmondtam neki szépen megfogalmazva)
Elkezdtem ismerkedni miután szingli lettem, mellette főállásban dolgozok, tanulok levelezőn, edzek, a barátaimmal találkozok, szóval élem az életemet.
Van egy lány akivel elkezdtünk ismerkedni, még nem is randiztunk, vagy bármi, viszont elkezdett tapadni rám. Ha nem írok vissza egyből hisztirohamot kap, olyanokat ír, hogy akkor ismerkedjek más r*bancokkal ő nem fog versenyezni, utána aztán mintha mi sem történt volna ír tovább folyamatosan, körülbelül 10-15 üzenetet szokott írni óránként. Ha mondom, hogy most nem érek rá, akkor mindig szomorú lesz, megint elkezdi mondani azt a mártír "biztos nem vagyok elég jó neked" dumáját, és már teljesen lefárasztott.
Ezen felül napi 6x hív messengeren, ami nekem egyszeruen sok.
Már mondtam neki 2x, hogy ez így nekem sok, ez engem zavar, de egyszerűen nem fogja fel, és már kezd fullasztó lenni, hogy pl amikor a barátaimmal sörözök, akkor jön tőle 8-10 üzenet, hogy miért nem vele beszélek, meg 1-2 messenger hívás.
Nem tudom mit tegyek de nagyon elegem van már.

Építsd le határozottan, ha nem ért a szóból, tiltsd.
Tökéletes energiavámpír- és házisárkány-alapanyag.

flúgos csaj, ha most nem tudod helyre rakni, később csak rosszabb lesz
kerek-perec ezt mondanám: Réka, ez a viselkedés nálam nem elfogadható. Megváltoztatod, vagy ne raboljuk tovább egymás idejét

Én tényleg nem értelek. Meg kell mondani neki hogy nem őt keresed. Aztan elkoszonsz es kész.
Mit bonyolitgatnad?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!