Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy egyszerűen túl soknak tartom a nyomulását? (Már 2x megmondtam neki szépen megfogalmazva)

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni miután szingli lettem, mellette főállásban dolgozok, tanulok levelezőn, edzek, a barátaimmal találkozok, szóval élem az életemet.

Van egy lány akivel elkezdtünk ismerkedni, még nem is randiztunk, vagy bármi, viszont elkezdett tapadni rám. Ha nem írok vissza egyből hisztirohamot kap, olyanokat ír, hogy akkor ismerkedjek más r*bancokkal ő nem fog versenyezni, utána aztán mintha mi sem történt volna ír tovább folyamatosan, körülbelül 10-15 üzenetet szokott írni óránként. Ha mondom, hogy most nem érek rá, akkor mindig szomorú lesz, megint elkezdi mondani azt a mártír "biztos nem vagyok elég jó neked" dumáját, és már teljesen lefárasztott.

Ezen felül napi 6x hív messengeren, ami nekem egyszeruen sok.

Már mondtam neki 2x, hogy ez így nekem sok, ez engem zavar, de egyszerűen nem fogja fel, és már kezd fullasztó lenni, hogy pl amikor a barátaimmal sörözök, akkor jön tőle 8-10 üzenet, hogy miért nem vele beszélek, meg 1-2 messenger hívás.

Nem tudom mit tegyek de nagyon elegem van már.

2022. máj. 1. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Fejezd be a vele történő ismerkedést, mert nem passzoltok össze habitusilag. Írd meg neki, majd tiltsd le mindenhonnan.
2022. máj. 1. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Építsd le határozottan, ha nem ért a szóból, tiltsd.

Tökéletes energiavámpír- és házisárkány-alapanyag.

2022. máj. 1. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Tiltas.
2022. máj. 1. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

flúgos csaj, ha most nem tudod helyre rakni, később csak rosszabb lesz

kerek-perec ezt mondanám: Réka, ez a viselkedés nálam nem elfogadható. Megváltoztatod, vagy ne raboljuk tovább egymás idejét

2022. máj. 1. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval még nem is találkoztatok személyesen??
2022. máj. 1. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi ezen a nem nyilvánvaló. A csaj enyhén szólva fura. Ha már 2x érthetően elmagyaráztad neki, én ezek után már törölném és tiltanám. Minek kínlódsz még vele? Aki már az elején ilyen, az később se lesz jobb.
2022. máj. 1. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nem normális. Én befejezném a vele való ismerkedést, ez egy pióca..
2022. máj. 1. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tényleg nem értelek. Meg kell mondani neki hogy nem őt keresed. Aztan elkoszonsz es kész.

Mit bonyolitgatnad?

2022. máj. 2. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le.
2022. máj. 2. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj nem "fura", vagy "más habitusú", hanem egyenesen potenciális bántalmazó.
2022. máj. 2. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!