Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem tartom magamat rondának, de a nők engem eléggé, akkor én most minek mondjam magamat? Rondának vagy átlagosnak?

Figyelt kérdés
Érdekes kérdés ez, hogy most önmagunk ítéletét hordozzuk, figyelmen kívűl hagyva mások ítéletét, vagy mások ítéletét illő nyilatkozni, mivel úgy is csak az számít csupán?

2022. máj. 1. 19:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%

Én is ronda vagyok mint mondtam itt is már. A nemzetközi konszenzus is az, hogy ha átlagos vagy vagy pláne ha átlag alatti, akkor férfiként az online társkeresést hagyd, teljesen reménytelen. Nők online totál meghülyülnek és még a rondák is a felső 10%-ból akarnak, akiknek jut szép nő bőven. Élőben picivel jobb a helyzet azt mondják, de ez nem azt jelenti, hogy ott majd szinteden felül találsz nőt. Ha ronda vagy akkor ronda nőknél van egyedül esélyed.

Még mindig nem válaszoltál a kérdésre, ronda nőkkel megelégszel a szintedről, vagy nem?

2022. máj. 1. 21:00
 22/30 A kérdező kommentje:

"És ha hanyagolnád a netes ismerkedést, és megpróbálnád a valóságban?"

Élő kommunikációban sokkal gyengébb vagyok, csak írásban tudom szépen kifejezni magamat.

De ami a lényeg hogy a probléma ugyanaz: a külsőm eldönti a dolgot, amit így kompenzálni sem tudok eléggé. A másik hogy nagyon ritkán találkozni élőben szingli fiatalabb nővel, jóformán csodaszámba mennek olyan ritka

Úgy meg elég gyengék az esélyek (még akkor is ha több mint nyanvadt online)

2022. máj. 1. 21:01
 23/30 anonim ***** válasza:
15%

#15 "de aki esetleg ronda is, de a személyisége vonzó, annak fényévekkel jobb nők is jutnak"

Dehogy jutnak, azt te csak gondolod.

Egy férfinak ugyanolyan hátrány ha ronda.

Ha valakinek nem tetszel, azt semmivel nem tudod kompenzálni.

2022. máj. 1. 21:04
 24/30 A kérdező kommentje:

"Még mindig nem válaszoltál a kérdésre, ronda nőkkel megelégszel a szintedről, vagy nem?"

Nem igazán, hiszen mint mondtam: magamat nem tudom igazán rondának tartani, így nem vagyok erre hajlandó. Mármint kövérek egyáltalán nem, de barátkoztam már csúnyácska lánnyal. Ha nem lett volna egy utolsó r.banc, még belé is tudtam volna szeretni, mert egészen bájos volt. De ott nem a külseje döntött.

2022. máj. 1. 21:05
 25/30 anonim ***** válasza:
80%
#20, mondjuk én nem szapulom a férfiakat, mint ahogy te a nőket. Pedig lenne okom a gyűlölködésre amiatt, ahogy egész életemben bántak velem.
2022. máj. 1. 21:06
 26/30 anonim ***** válasza:
95%

Igazat adok neked, semmi rosszat nem mondtál és egyből téged hibáztatott a vélt "sérelemért". Vicces, de 1-es hozzászólásban beletrafáltam, Pisti van rá bizony esély, hogy nárcisztikus vagy :). Sajnos nem a világ a rossz, hogy téged rondának lát. Fogadd el. Keresgélj a saját szinteden, ez az egyetlen megoldás. Vagy maradj egyedül.

2022. máj. 1. 21:10
 27/30 A kérdező kommentje:

25#

Ó drága, te jótétlélek te hogy is bánthatnál másokat?

Csak ugye ezt mi nem látjuk úgy ahogy te engem szoktál látni, szóval a totális anonimitás védelme alatt azért könnyű betámadni a másikat

Én legalább felvállalom magamat, és vállalom itt amiket írok. És nem szoktam gyűlölködni a nőkre, legfeljebb a férfigyűlölőket szoktam néha betámadni

De te nyilván különb vagy nálam

2022. máj. 1. 21:13
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nem túl jó pasiként is futhatnak utánad a nők, ha jó a dumád és a humorod"

Jajjj jajajaj hát persze hát persze...

Ha ronda vagy lehet akármilyen szöveged mert NEM fogod tudni bizonyítani ezt. Az első "szia" után le leszel koptatva. Ezért baromság ez a "személyiség, jó duma, magabiztosság" meg hasonló dolgok fontosságának hangoztatása. Persze, fontos a jó duma, fontos az intelligencia, de csak akkor ha a külső megüt egy bizonyos szintet... ami tegyük hozzá az online társkeresés miatt egyre feljebb és feljebb tolódik.

A nők 99%-a Henry Cavill szintű férfiakat tart átlagosnak, normálisnak külső terén... Csak a miheztartás végett ő minden téren a népesség top 0,00001%-ba tartozik.

2022. máj. 2. 12:08
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

28

És ezért kizárólag csak a Henry Cavill kinézetű pasasoknak vannak női, még véletlenül sincsenek kivételek, ugye? Akkor én is tehetnék ki olyan állítást, hogy a férfiak 99%-a Palvin Barbara-t tartja átlagosnak..

2022. máj. 2. 12:14
 30/30 A kérdező kommentje:

Annyit azért leszögeznék, hogy nem azért tettem fel a kérdést hogy ez segítsen nőt találni. Pontosan tudom hogy ez rondának tartott férfiként esélytelen

Inkább csak az érdekel hogy ugye soha nem mondták rám hogy ronda vagyok, a környezetem vagy a csajok sem mondanak hasonlót sem rólam, csak hát ugye ott válik egyértelművé a dolog hogy a képküldésnél akadtak el az itteni régebbi ismerkedéseim, és a tinder ill. photofeeler tapasztalatok is egyértelműek voltak.

Szóval hiába nem mondja ezt senki ha ezt tapasztalja az ember.

Viszont ha nem foglalkozom csajozással, akkor végülis nyugodtan tekinthetem magamat akár jóképűnek is, hiszen onnantól csakis én vagyok az aki megítélhetem magamat. Márpedig ezt a problémát elengedve nem vagyok rászorulva igazából mások ítéletére, így ezt nem is kéne tudomásul vennem. Csak a csajozást kell totálisan elengedni hozzá úgy látom

2022. máj. 2. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!