Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem tartom magamat rondának, de a nők engem eléggé, akkor én most minek mondjam magamat? Rondának vagy átlagosnak?

Egyiknek se. Nárcisztikusnak, mert azt hiszed másokban van a hiba azáltal, hogy reálisan értékelnek téged, te meg nem magad.
Ha nők rondának látnak, akkor az is vagy. Ilyen az élet. Üdv a clubban.

Pontosítsunk. Szép nő nem fogja őt jóképűnek találni. Soha. A saját szintjén levő ronda nők között meg lesz, aki elfogadja, hogy ez a maximum, ami neki jut és meg fog elégedni vele. Kérdező nyilván szintjén felüli nőt akar, mert ha megelégedne a saját szintjén lévő ronda nőkkel, most nem itt kérdezősködne, lenne neki nője már rég. Nem is egy.

"A saját szintjén levő ronda nők között meg lesz, aki elfogadja"
ezt honnan veszed? a nők csak a legritkább esetben választanak a saját szintjükről.

Hollywoodi tinivígjáték nem egyenlő a való világgal :D. Szép nő megkap mindent a saját szintjén, minek alacsonyodna le egy rondához!? Kérdem én minek? Ha szerinted számít a "duma és humor" (segítek, nem számít), akkor azt úgy gondolod egy jóképűtől nem kapja meg? Hmmm?

#2 10-nőből 5-nek tetszeni az igencsak jó arány, az ilyen férfiaknak nem szoktak a csajozással problémái lenni.
#5 Az még nem generál semmilyen vonzalmat hogy jó a dumád és a a humorod, max havernak jó leszel. Csak olyan nőnél van esélyed, akinek külsőre bejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!