Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem tartom magamat rondának, de a nők engem eléggé, akkor én most minek mondjam magamat? Rondának vagy átlagosnak?

Figyelt kérdés
Érdekes kérdés ez, hogy most önmagunk ítéletét hordozzuk, figyelmen kívűl hagyva mások ítéletét, vagy mások ítéletét illő nyilatkozni, mivel úgy is csak az számít csupán?

2022. máj. 1. 19:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%

Jó kérdés, nőként én is enyhén átlag alattinak tartom magam, a férfiak mégis undorodnak tőlem :D Én úgy hivatkozok magamra, hogy "mások/férfiak által rondának tartott nő".

Mondjuk olvastam pár válaszodat, kispisti, és szerintem nem a külsőddel van a baj, hanem az elbaszott gondolkodásoddal.

2022. máj. 1. 20:21
 12/30 anonim ***** válasza:
25%

Gondolom te se elégszel meg ronda férfiakkal különben nem lenne párkereséssel semmi gondod :).

2022. máj. 1. 20:24
 13/30 anonim ***** válasza:
11%

Amúgy vicc ez az oldal.

Valóságtól elrugaszkodott válaszok 100%-on, de ha valaki leírja a realitást, az rögtön 0%.

Ennyire nem bírjátok a kritikát?

Most őszintén, ha a kérdező minden második nőnek tetszene, szerinted gondjai lennének az ismerkedéssel?

Összejönnél egy olyan pasival aki humoros és jó a dumája, de arcra nem tetszik? Ugye hogy nem?!

2022. máj. 1. 20:29
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

"Mondjuk olvastam pár válaszodat, kispisti, és szerintem nem a külsőddel van a baj, hanem az elbaszott gondolkodásoddal"

Ilyet sose írjál addig, amíg nem láttad képen.

Lehet ha meglátnád, rögtön megértenéd miért szingli.

Helyes pasik közt is van akinek undorító a személyisége, mégis minden héten másik nővel van.

2022. máj. 1. 20:33
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
#12, ronda férfiakkal megelégednék, de aki esetleg ronda is, de a személyisége vonzó, annak fényévekkel jobb nők is jutnak. Taszító személyiségű férfiakkal meg nem állnék le, bárhogy néznek ki. Nőknek nagyobb csapás az előnytelen külső, nehezebb kompenzálni.
2022. máj. 1. 20:34
 16/30 anonim ***** válasza:
91%

13

De ez szubjektív dolog..Pl. mi is mindig megmutatjuk a barátnőknek, hogy melyik pasival ismerkedünk jelenleg, és még így sincs teljes egyetértés. Van, amelyik szerint kifejezett ronda és ő nem ismerkedne vele, egy másik barátnőm szerint pedig helyes, ahogy szerintem is.

De ez csak egy példa volt, tehát hogy arcra kinek mi a ronda, az szubjektív. Kivéve, ha úgy nézel ki mint quasimodo mondjuk, de őszintén hány ilyen ronda embert láttál idáig?

2022. máj. 1. 20:40
 17/30 anonim ***** válasza:
18%

Jelen. Feltöltöttem magam 1-2 értékelős oldalra, mindenhol átlag alattinak hoztak ki. Vastagon. Soha nem is volt senkim. Micsoda váratlan egybeesés :D.

2022. máj. 1. 20:46
 18/30 A kérdező kommentje:

A tisztánlátás végett a kinézetem 4/10 a photofeeleren

Egyik azt írta cimkében hogy ha mosolyognék akkor lehetnék szebb is, na persze nem volt búvalbaszott fejem, de nem sikerült a mosolygás, nincs mire örülni

Nem vagyok sem kövér, sem törpe, sem deformált fejű vagy szembetűnően igénytelen külsejű

De ugye ha neten ismerkedek az garantált kudarc attól a pillanattól fogva hogy meglátják a képemet, szóval egyértelmű volt mindig a probléma forrása.

De ettől nekem magamat rondának kell látnom vagy mégis minek?

2022. máj. 1. 20:54
 19/30 anonim ***** válasza:
84%
És ha hanyagolnád a netes ismerkedést, és megpróbálnád a valóságban?
2022. máj. 1. 20:55
 20/30 A kérdező kommentje:

"Mondjuk olvastam pár válaszodat, kispisti, és szerintem nem a külsőddel van a baj, hanem az elbaszott gondolkodásoddal."

De az a jó drága kedves, hogy a te gondolkodásod az egészséges és rendben van.

Szívből örülök hogy te ennyire tökéletes vagy, más nyomorult (férfi) férgekkel ellentétben kisszivem!

2022. máj. 1. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!