Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem tartom magamat rondának, de a nők engem eléggé, akkor én most minek mondjam magamat? Rondának vagy átlagosnak?

Jó kérdés, nőként én is enyhén átlag alattinak tartom magam, a férfiak mégis undorodnak tőlem :D Én úgy hivatkozok magamra, hogy "mások/férfiak által rondának tartott nő".
Mondjuk olvastam pár válaszodat, kispisti, és szerintem nem a külsőddel van a baj, hanem az elbaszott gondolkodásoddal.

Gondolom te se elégszel meg ronda férfiakkal különben nem lenne párkereséssel semmi gondod :).

Amúgy vicc ez az oldal.
Valóságtól elrugaszkodott válaszok 100%-on, de ha valaki leírja a realitást, az rögtön 0%.
Ennyire nem bírjátok a kritikát?
Most őszintén, ha a kérdező minden második nőnek tetszene, szerinted gondjai lennének az ismerkedéssel?
Összejönnél egy olyan pasival aki humoros és jó a dumája, de arcra nem tetszik? Ugye hogy nem?!

"Mondjuk olvastam pár válaszodat, kispisti, és szerintem nem a külsőddel van a baj, hanem az elbaszott gondolkodásoddal"
Ilyet sose írjál addig, amíg nem láttad képen.
Lehet ha meglátnád, rögtön megértenéd miért szingli.
Helyes pasik közt is van akinek undorító a személyisége, mégis minden héten másik nővel van.

13
De ez szubjektív dolog..Pl. mi is mindig megmutatjuk a barátnőknek, hogy melyik pasival ismerkedünk jelenleg, és még így sincs teljes egyetértés. Van, amelyik szerint kifejezett ronda és ő nem ismerkedne vele, egy másik barátnőm szerint pedig helyes, ahogy szerintem is.
De ez csak egy példa volt, tehát hogy arcra kinek mi a ronda, az szubjektív. Kivéve, ha úgy nézel ki mint quasimodo mondjuk, de őszintén hány ilyen ronda embert láttál idáig?

Jelen. Feltöltöttem magam 1-2 értékelős oldalra, mindenhol átlag alattinak hoztak ki. Vastagon. Soha nem is volt senkim. Micsoda váratlan egybeesés :D.
A tisztánlátás végett a kinézetem 4/10 a photofeeleren
Egyik azt írta cimkében hogy ha mosolyognék akkor lehetnék szebb is, na persze nem volt búvalbaszott fejem, de nem sikerült a mosolygás, nincs mire örülni
Nem vagyok sem kövér, sem törpe, sem deformált fejű vagy szembetűnően igénytelen külsejű
De ugye ha neten ismerkedek az garantált kudarc attól a pillanattól fogva hogy meglátják a képemet, szóval egyértelmű volt mindig a probléma forrása.
De ettől nekem magamat rondának kell látnom vagy mégis minek?

"Mondjuk olvastam pár válaszodat, kispisti, és szerintem nem a külsőddel van a baj, hanem az elbaszott gondolkodásoddal."
De az a jó drága kedves, hogy a te gondolkodásod az egészséges és rendben van.
Szívből örülök hogy te ennyire tökéletes vagy, más nyomorult (férfi) férgekkel ellentétben kisszivem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!